De voorbereidingen!

Zoals de meeste wel weten gaan wij in April trouwen, dus onze vakantieplanning staat een beetje op een laag pitje, tevens word dit onze (late) honeymoon, al grijpen wij elke kans aan om naar de VS af te reizen, je kan maar een hobby hebben 🙂

De laatste dagen ben ik vooral bezig geweest met het zoeken en boeken van hotels/cabins, In de grand canyon overnachten we in een cabin aan de rim, zodat we er op tijd bij zijn voor de zons onder en op gang, lijkt ons erg bijzonder, ook onze cabin in Yellowstone ligt al een tijdje vast, we hebben nu ietsje meer “luxe” (zover dat kan) t.o vorig jaar. Ook ben ik druk aan het zoeken voor een leuk/luxe hotel in Las vegas! Het hotel wat we afgelopen jaar hadden (PHtowers one bedroom suite) was ons zeer goed bevallen, alleen de prijzen van dat hotel rijzen de pan uit, dus nu heb ik me oog laten vallen op het Mandalay bay! Ook luxe kamers en dat hotel heeft ook grote zwembaden, het enige “nadeel” is dat het wat verder van de strip ligt, ach dan pakken we de auto of lopen een stukje. Maar goed we hebben nog 8mnd de tijd dus er kan nog van alles veranderen! In Moab staat de reservering ook vast, een motel wat goede recensies heeft en ook nog betaalbaar, en in zion heb ik een best western geboekt. Dus in de NP staat het aardig vast. Toch wel een fijne gedachten.

Voor het parkeren op schiphol heb ik een tijdje terug ook een leuke deal gescoord, voor 30dagen zijn we nu 99E kwijt, dat is geen geld, dus meteen geboekt! Nu alleen nog ff het 1 en ander uitzoeken over de huur auto, maar dat heeft nog geen haast.

Nou dit was weer een kleine update, zodra we er zijn, zullen de verhalen vast spannender en leuker worden, =)

Het Mandalay bay in Las Vegas:De Bright angel lodge, Grand Canyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s