Priceline =)

Een bekend fenomeen waar ik me tot gisteren niet aan gewaagd had is Priceline. Wat houd priceline in?

Heel simpel, bieden op een hotelkamer. Je weet van te voren niet op welke hotel je gaat bieden. Je kan een aantal opties aanvinken en dan is het bieden, hier gaat wel wat research aan vooraf. Je moet wel een beetje weten wat de huidige prijzen doen. Dus gisteren alle moed verzameld en ben me eens gaan verdiepen in priceline. Ik ging op zoek naar een hotel voor onze 1e nacht in Denver, we willen graag dicht bij de airport zitten zodat we na 24uur wakker zijn niet al teveel moeite hoeven te doen om bij ons hotel  te komen.

Dus ik naar priceline, aankomst en vertrek datum aangevinkt, area aangevinkt en de star indicatie.  Dan krijg ik te zien wat een normale nacht kost en ik ga daar dan onder zitten. 1 nacht kostte in dat gebied 157 dollar ik begon op 70 dollar dan vul je je gegevens in (want zodra je boekt en je bod word geaccepteerd word meteen je cc belast,ook kan je niet meer annuleren) En jawel mijn bod werd geaccepteerd en nu zitten we voor 81dollar in een luxe en trendy hotel. Via andere reguliere website’s betaal je ruim 135Euro. Dus ik zeg: netjes gedaan.

Het Aloft Denver international airport.

De rest van de motels liggen al vast, en ga ik verder ook niet op priceline’en (is dat een woord??) Misschien nog voor de laatste nacht. We zijn zelf wel van mening we willen graag onze “wensen” hebben en als ik via de normale weg boek kan ik die gewoon aangeven. Dus betalen we liever ietsje meer dat we zeker weten dat het goed is, dan voor een dubbeltje op de eerste rang.

Dit zal voorlopig de laaste blog zijn tot aan ons vertrek, zoveel spannends is er tot nu toe niet te melden. Ben de laatste tijd veel bezig geweest met het roadboek, die doet Rick van de week uitprinten maken we er een mooie map van, en kunnen we beginnen aan onze vakantie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s