It’s a beautiful day

Gisteravond om 11 uur gaan slapen en toch door kunnen slapen tot 5 uur. Eigenlijk dus een normale tijd voor mij :). Toch nog in bed blijven liggen wat internetten/tv kijken om er dan om 6 uur toch uit te gaan. Ik ben begonnen met de tassen te herinpakken zodat we niet elke keer alles mee moeten sjouwen. Rick had in de lobby koffie gehaald en zo vertrokken we om half 8 richting de Denny’s. Hier gingen we ontbijten en waar we voorgaande jaren alles naar binnen propten bleef er nu gewoon eten staan. Wat een verandering, ook kwamen we tot de conclusie dat dit echt niet elke dag hoeft.

Vanuit de Denny’s gingen we naar de Walmart supercenter, onze eerste hiking miles waren gemaakt. We hebben 1 uur rondgelopen om vervolgens met een koelbox,rugzak,vershoudbox, drinken, chips, belegd broodje voor de lunch, tshirts en nog wat meer naar buiten te gaan. Die vershoudbox was toch wel een goed idee, een koekje is best lekker op zijn tijd, alleen in de USA kennen ze geen klein verpakking en voorheen aten wij zo’n pak wel weg met zijn 2e in een dag of 2 (echt niet langer) maar dat doen we dus niet meer dus maar een vershoudbox gekocht voor de koekjes. Ook hebben we een mini statief gekocht, dit was een idee van Rick. Wij zitten elk jaar te klooien met de zelfontspanner om foto’s van samen te maken, ik werd er wel creatief van, elke boomstam/auto/leuning werd gebruikt, maar nu met een tripod gaat dat net ietsje makkelijker en stabieler en dat voor 7 dollar.

Toen we weg wouden rijden bij de walmart deed de Garmin een beetje vreemd. Bij het aanzetten gaf tie aan “press button” en wanneer je dat stipje aanraakte versprong die. Echt heel vreemd, dus ik als een idioot dat stipje gevolgd alleen het haalde niets uit. Terug de walmart ingegaan maar daar wisten ze het ook niet. Toen kwamen we op het geniale idee (al zeg ik het zelf) om naar de McD te rijden daar te parken de ipad erbij pakken en ff op het FREE Wifi. Op google ingetypt en gelukkig waren er meerdere mensen met dat probleem, we moesten een pen oid pakken en daarmee een aantal keer het stipje aanraken en inderdaad na een keer of 10 deed de garmin het weer. Gelukkig maar, dus na een stresserige kwartiertje konden we onze weg weer vervolgen.

We reden naar Boulder en tussen Boulder en Nederland lagen de Boulder falls. Wij gestopt en de kleine trip erheen gemaakt. Ging nogal lastig ik was zo verstandig om mijn slippers aan te houden, dat werkte dus niet, maar met behulp van Rick is het toch goed gekomen. Voortaan gewoon de schoenen aan. De boulder falls

Na deze korte stop vervolgen we onze weg naar jawel: Nederland. Hier zijn we gestopt bij het visitor center waar een kaart hangt van ons Nederland, met een pin hebben we onze woonplaats aangeduid Helmond. Na een bak koffie zijn we onze weg vervolgd over de peak 2 peak HWY. Een prachtige weg. Onderweg zijn we gestopt bij Brainard lake area. Hier moesten we onze annual pass laten zien, de boswachter (Rick zijn woorden) gaf ons nog wat tips. Het was inmiddels al half 1 en we hadden trek, dus een picknick area opgezocht en daar ons belegde broodje opgegeten.We besloten om naar de parkeerplaats van Mitchell lake te rijden. Auto geparkeerd rugzak om camera mee en gaan. Het was een 1 mile trip enkel. Veel stijgen. Het was een erg mooi pad. Niet geasfalteerd maar ongerept met uitstekende en losliggende stenen. Wij vonden het erg mooi om daar te lopen. Tussen de bomen met uitzicht op de bergen.

 

We hadden mooi weer, niet te warm niet te koud en hoe hoger we kwamen hoe bewolkter het werd, maar toch een aangenamen temperatuur.

Na een klein uurtje waren we terug bij de auto en bij mij sloeg de jetlag toe. We zijn ons motel op gaan zoeken. Nickys resort leuke kamers met de inrichting van een blokhut, ik had vanmiddag al een stukje verslag geschreven en Rick speelde een spelletje rummikub. Rond half 6 gingen we richting het stadje om iets te eten, het werd een pizza to share. Het smaakte ons prima daarna nog ff naar de safeway voor wat ontbijt en lunch spullen. Nu is het bijna half 8 ik rond het verslag af, nog lekker wat lezen en dan gaan de ogen dicht.

Hoewel we niet echt mega veel hebben gedaan, was het toch een vermoeiende dag, waarschijnlijk toch de jetlag. Morgen gaan we de Rocky’s in!

 

2 gedachten over “It’s a beautiful day

  1. He Rick en Bianca,we zijn jullie trip aan het volgen,dus kijken of dit bericht aankomt,geniet er van!!!!leuke foto,s! groetjes Joop en Susanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s