Colorado Wyoming South Dakota

Eerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke berichtjes op het verslag via mail,facebook en sms. Erg leuk om te lezen!

Vandaag werd het een lange rij dag. 570KM. We waren al op tijd wakker om nog even rustig aan te doen koffers verder inpakken en dan aan de tocht beginnen.

We verlieten Estes park naar Loveland waar een outlet mall zat. De weg ernaar toe was heel mooi, reden we de afgelopen dagen boven de bergtoppen nu merkte me dat we flink aan het dalen waren en door de bomen en bergen heen reden. Een heel mooi gezicht.

Om 9 uur waren we in Loveland de outlet ging pas om 10 uur open dus zochten we een walmart op en hebben daar nog een kleine uurtje doorgebracht. Eenmaal bij de outlet gingen we op zoek naar t-shirts voor Rick. Helaas werd dat een domper, waar die vorig jaar alles paste qua XXL was er nu bijna geen kleine maat te verkrijgen. Op zich geen punt we zijn hier nog wel even en in Las Vegas willen we “echt” gaan winkelen.

En heel veel spannender gaat het verslag niet worden, het was echt een rijdag met saaie uitzichten. We hebben3 staten aangedaan waarvan 2 “nieuwe”.We zijn een keer gestopt om te tanken en hebben onderweg een broodje gegeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 4 uur waren we in ons motel het best western.

Custer is een klein dorpje, waar we vanavond  hebben gegeten. Waar het gisteren enorm druk was lijkt het hier wel uitgestorven.

Morgen gaan we naar Mount Rushmore en custer state park waar we weer een wandeling gaan maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s