On the road

Vanmorgen werden we wakker van de wekker en die stond om 7uur. We wilden vandaag op tijd vertrekken want we hadden wat miles voor de boeg. In het hotel konden we gebruik maken van een ontbijt, alleen de ruimte was erg klein en er waren op dat moment 2 bussen vol met bejaarden losgelaten dus we hebben wat platgeslagen donuts yoghurt en koffie gepakt en meegenomen naar de kamer. Om 8uur zaten we in de auto nog ff tanken en langs de safeway voor vers brood en Spa rood, ja ik heb het eindelijk gevonden en toen konden we op pad.

En deze rijdag viel ons enorm mee we dachten dat we weer kale vlaktes tegen kwamen maar integendeel we reden door prachtige landschappen. We hebben nog een omweg gemaakt naar devils tower, het gerucht gaat dat er zoveel jaar geleden meisjes aan het spelen waren en werden achtervolgd door een beer, hun gingen op een bergje staan en bidden voor hun veiligheid en zowaar die berg steeg omhoog, het schijnt ook dat de beer afdrukken nog in de berg staan.. Ik heb het iig niet verzonnen. Het was wel apart en de korte omweg wel waard.

Rond half 1 zijn we ergens gestopt voor een picknick in de auto. En zo ging het een tijdje door. We kwamen rond half 3 aan in sheridan en zijn er gestopt voor een bak starbucks koffie ook zat er een dollar tree die zijn we eerst gaan bezoeken. Nog leuker en goedkoper dan de action, alles voor een dollar maar we hadden alleen wat chips gekocht.

Op een gegeven moment reden we door bighorn forrest en zo gingen we weer stijgend omhoog door de bergen richting cody onze eindbestemming, in het forrest zijn we nog gestopt bij watervallen en om van het prachtige uitzicht te genieten.Wat ons wel opviel we hebben best veel dode beesten gezien, en dan geen eekhoorns oid maar herten, een stuk of 6.

Om kwart voor 5 kwamen we aan bij ons motel even een pitstop op de kamer en toen wilden we iets gaan eten niet al te moeilijk het werd een pizza bij de pizzahut, en we hadden er  niet al te hoge verwachtingen van maar het was ons erg goed bevallen, alleen teveel.De kleinste pizza was een medium 8 punten dus wij beide 1 besteld, het waren flinke pizzas dus wat over was ging mooi mee naar het motel, diend als lunch voor morgen.

Nu zit ik in de lobby van het motel dit verslag te typen, we hebben er even een was ingegooid, moet ook gebeuren.

Dit zal tot na het weekend even het laatste verslag zijn, we gaan naar yellowstone en we hebben daar geen bereik qua telefoon en wifi (oef dat doet zeer). Maar wees gerust ik hou een verslag bij en na het weekend doe ik alles uploaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s