Goblin valley & Little white horse canyon

Vandaag stonden wij om half 8 op, we hadden een ontbijtje inbegrepen en dat smaakte best. Op de kamer alles opgeruimd en ingepakt en klaar voor de dag.

We verlieten salt lake city waar het voor Rick toch weer even wennen was qua rijden, 2 weken in de natuur gereden en nu volop snelweg, waar we door vrachtwagens worden ingehaald links,rechts, 5 baans snelwegen, waar ook nog aan de weg word gewerkt, en toch rijd alles lekker door en is er geen sprake van opgejaagd gedrag zoals dat in NL altijd het geval is..

Na een 100 mijl gingen we weer de provinciale weg op, was weer mooi rijden, een heel andere natuur als dat we de afgelopen 2 weken gewend zijn. Dit stuk hadden we vorig jaar ook al gereden dus niet veel foto’s gemaakt.

Om half 1 kwamen we een rest area tegen dus hebben daar weer zitten picknicken, we waren vanmorgen nog even naar de walmart geweest voor brood, en beleg want de nutella is bijna op, die was dus ook uitverkocht bij de walmart maaaar toen vonden we de Speculoos! Lekker, op een vers stukje stokbrood,

Hierna vervolgden we onze weg naar GV & LWHC deze lagen beide op de zelfde weg, sowieso wou ik GV zien, en als er tijd over was dan naar LWHC en we hadden voor beide gelukkig de tijd. Het was weer een mooie ervaring.

We gingen eerst naar GV en echt wat een leuk en grappig park is dit, vanaf de parkeerplaats heb je een uitzicht over de champignons (zo zien ze er een beetje uit) met een trap ga je naar beneden en zo kan je dwalen door de paddenstoelen,

Wij liepen wat verder naar achteren, en daar waren de creaties wat hoger en imposanter, echt een heel leuk gezicht

Na een klein uurtje gedwaald te hebben liepen we terug naar de auto, LWHC lag een kwartiertje rijden verderop, we voelden ons op deze weg al alleen op de parkeerplaats stond nog 1 auto, dus waren echt alleen op de wereld, een apart maar gaaf gevoel.

Vanaf de parkeerplaats is het nog 10 minuten lopen naar de Canyon, die word geblokkeerd door rotsblokken, wij klommen via het plateau de canyon in. In het begin is het nog redelijk breed, maar hoe verder je komt hoe smaller het word.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals hierboven was een rotsblok die de weg blokkeerde, na de rotsblok was de weg weer wat breder, het heeft de afgelopen dagen?? geregend en dat was duidelijk zichtbaar, de grond bestond uit klei en in de kuilen lag aardig wat water, we zijn gewoon gaan lopen en we keken wel tot hoever we kwamen, met handen en voeten werk en hulp aan elkaar ging het goed.

Na een tijdje besloten we om weer terug te keren naar de auto, we vonden dit erg gaaf om te doen, we waren nu een uurtje rijden van ons motel af, onderweg kwamen we door capitol reef en wat is dat toch een prachtig park, morgen hebben we daar de hele dag de tijd voor. Nu al zin in.

We waren om half 6 ingecheckt na de tassen op de kamer te hebben gegooid, zijn we naar de subway gereden voor een broodje die we meenamen naar de kamer. Lekker rustig aan gedaan, heerlijke vakantie zo 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s