Las Vegas!

Ondanks dat we laat naar bed gingen voor ons doen waren we toch weer op tijd wakker. Maar dat is geen probleem, op de kamer wat gerommeld, verslag bijgewerkt een uur zitten klooien met de foto’s toe te voegen, hoop dat dat hier wat sneller gaat. Ik had meteen alle adressen opgeschreven voor de outlets, premium outlets south and north van de strip, en er zat nog een mall, townsquare. Ook even een Denny’s opgezocht voor een ontbijtje, en zo checkte we uit, en kon de dag weer beginnen.

Bij de Denny’s aangekomen was het erg druk, maar de bediening was vlot en het ontbijt was lekker. Het was inmiddels 10 uur en zo reden we naar onze eerste outlet. En het was al aardig druk op de parkeerplaats maar we hebben daar geen last van gehad. We hebben hier een uurtje rondgelopen, en ik had bij de tommy een vestje gekocht waar nog eens 70% van af ging en uiteindelijk moesten we 14 dollar betalen.. Rick vroeg nog: Hoe doe je dat toch?? Ervaring Rick het is allemaal ervaring 😉 en zo liepen we de overdekte mall rond, nike,tommy,ralph lauren,vans,converse,levi,guess noem het op we zijn overal binnen geweest en gekeken, het was best druk en besloten om eerst lekker te window shoppen en 1 deze dagen de aankopen te doen.

Vanuit hier reden we naar de town square mall, en dat was een beetje een tegenvaller. Het was vrij onoverzichtelijk en als je bij bepaalde merken voor een stuk minder kan kopen in de outlet, ga ik er niet de volle mep voor betalen in een niet-outlet. Maar toch een uurtje rond kunnen lopen. En vanuit hier reden we naar onze favoriete outlet aan de andere kant van de strip. Het was inmiddels al na de middag en het was poepie druk. We parkeerden onze auto op het bovendek maar vanaf daar hadden we een leuk uitzicht, dus wat foto’s genomen voor het verslag.

 

 

 

 

Hier hebben we toch wel een flinke poos rondgelopen, Rick is op zoek naar een nieuwe stijl, veel afgevallen dus  hij vind het leuk om wat nieuws te proberen, dus aardig wat kledingstukken zijn de revu gepasseerd, soms niet om aan te zien, en soms een hele verbetering. Bij de nike naar binnen gestapt en hier kwam ik naar buiten met schoenen, geen sportschoen oid maar een nette schoen ala converse. Ondertussen hebben we nog wat gegeten in de food court en dat werd chinees op zijn fast food. Panda express alleen dan heette het anders. Het was erg lekker.

En zo was het uiteindelijk 3 uur, en het slenteren voelde we toch in onze benen, en zo besloten we om naar het hotel te rijden. Het was inmiddels zo druk geworden dat de parkeerplaatsen FULL waren en gesloten. Ik typte op de garmin onze hotel in en de garmin was aardig van slag want er klopte niet veel van, maar met een fotografische geheugen en richtings gevoel kwamen we toch bij ons hotel uit, het Vdara.

Mooie binnenkomst, en een korte rij bij het inchecken, ik had een corner suite geboekt, het liefst wouden we dat met strip view, en een hoge etage, dat was niet mogelijk maar we konden morgen ook uitchecken en dan zouden onze wensen worden ingewilligd. De mevrouw was erg behulpzaam, afijn wij naar de 46ste etage en wat bleek ze was onze kamer nog aan het schoonmaken, in de zin van net begonnen. Dus ik naar beneden, hotel manager kwam er bij, en weer werd ik vriendelijk geholpen, 100x excuses en zo kregen we een upgrade naar een executive corner suite, wel op de 38ste verdieping maar dat maakte niet uit. En we kwamen binnen en hebben echt een hele relaxte mooie suite. Erg ruim en comfortabel. Prachtig uitzicht over een stukje strip en bellagio fonteinen, de snelweg met de bergen in het vizier. 2 wc’s. keuken (niet dat we die gebruiken 😉 ) een heerlijke badkamer, fijne slaapkamer, badjassen (die neem ik mee in de koffer 😉 ) badslippers, wasmachine/droger ja voor ons echt luxe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En zo hebben we een tijdje op de kamer doorgebracht. Ik wilde graag een buffet proberen het wicked spoon buffet alleen het was ondertussen al 7 uur en we zaten nog in ons relax kloffie dus dat ging m niet worden,morgen avond dan. En maar goed ook, ik werd niet helemaal lekker, maagpijn, misselijk niets ergs maar echt honger had ik niet. We besloten om naar de forum shops te lopen in het Ceasars en daar zit een cheesecake factory dus besloten om daar iets te eten, we moesten een half uur wachten en zo gingen we nog wat winkels af. Ik wilden een club sanwich alleen was de turkey op, dus besloot ik om hetzelfde als Rick te nemen, een hamburger met een salade. Ik heb de helft laten staan. Het smaakte goed en bij het afrekeken namen we nog een stuk cheesecake mee.

We begonnen aan de terug weg naar het hotel, en dat is nog een flinke onderneming maar we hebben het gehaald, op de kamer nog wat foto’s genomen, leuk zo’n mini statief. Zitten mooie foto’s tussen. Nog een was gedraaid, lekker weer schone kleren en zo gingen we om half 1 naar bed. Jee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks dat we niet veel gedaan hebben, is het nog een behoorlijk verslag geworden.. Haha

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s