Las Vegas part II

Vanmorgen was het half 7 dat ik wakker werd, het verslag bijgewerkt wat zitten internetten, ik ben weer up2date met boer zoekt vrouw, toch wel lekker, haha, en Rick kwam er rond half 9 uit. We besloten om naar het Wynn hotel te rijden voor een uitstekend ontbijt. Ik kan niet anders zeggen. Ook dit is in buffet vorm, maar 1 die we in Nederland niet kennen. Veel keuzes in harde broodjes,chocolade broodjes,croissant en dan niet van dat sloffe spul, maar echt heerlijk knapperig. Vers fruit,gerookte zalm, bagels,eieren,warme gerechten,pancakes,wafels,french toast,toetjes afdeling,yoghurt noem het op en het stond er. Echt heel goed verzorgd. Hier hebben we een uur gezeten, en ook nog in gesprek geraakt met een amerikaans stel.

 

 

En zo was het alweer 11 uur toen we buiten stonden en naar de fashion show mall liepen om te winkelen. We brachten een klein uur door in abercrombie&fitch om met een bescheiden tas naar buiten te komen. We zijn de mall nog doorgelopen en na 2 uur hadden we het wel gezien en besloten om naar het hotel te rijden en ff lekker een relax middag in te plannen, bij de kamer aangekomen moesten ze die nog schoonmaken, het was onderhand 2 uur s’middags, Nja na een half uurtje besloten we om dan maar de outlet te rijden. En ook daar hebben we wat uurtjes doorgebracht, en deze keer kwamen we met aardig wat tassen naar buiten. =) We kregen om half 5 een keer trek en hebben een Whopper gegeten bij de burger king, lekker.

 

 

Inmiddels was het half 6 toen we bij het hotel aankwamen en hebben hier tot half 8 lekker niks gedaan, en zo vertrokken we naar de strip. Een heel stuk rustiger dan gisteravond en het was ook niet echt bloed heet. We gingen vanuit ons hotel een keer rechts de strip op, richting het MGM en NYNY. Een prettige sfeer, en zo kwamen we langs Outback steakhouse en hebben lekker zitten eten. Rick de outback special en ik een half rack spareribs, beide met caesersalade (zo lekker daar) en Rick had sweet patato fries, nou zo smaakte ze ook, naar suiker, Brrrr maar Rick vond het lekker.

 

 

 

 

 

En zo liepen we richting de m&m winkel, kochten nog wat souvenirs voor thuis, en we staken over naar het NYNY om zo weer richting ons hotel te lopen, onderweg besloten we om nog door de miracle mile shops te gaan, het was 10 uur en zo heb ik om half 11 s’avonds nog 2 broeken gekocht bij de GAP. Die meneer stond ons raar aan te kijken dat we 1x per week koopavond hebben, dat niet elke stad op zondag open is, maar 1x in de maand onvoorstelbaar zei hij. Haha. Thats why we love vegas!

Hierna nog even door Paris heen gewandeld, zo’n leuk hotel, Rick nog een gokje gewaagd, buiten nog een ijsje gegeten en toen weer lekker naar ons hotel, het was inmiddels half 1. Vanmorgen zijn we nog bij ticketbox geweest, voor shows,  tickets voor half geld en besloten om dat morgen avond te doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s