Las Vegas part III

Vanmorgen was een dag die de boeken in mag, we hebben echt uitgeslapen.. tot 9 uur. En dat was ons wel goed bevallen.

Vandaag een dag waar niet veel op de planning stond, maar toch wel bomvol zat. Vanavond wilden we een show bezoeken, en over de strip verdeeld zitten een aantal tickteboxen waar je dan uit een aanbod van shows kan kiezen en dan voor flink wat minder geld dan de reguliere verkoop. We zijn iets na 10e in de rij gaan staan, en kozen voor een Cirque du soleil productie, genaamd: Zumantiy. Een sensueel,licht erotische show. Dat klonk ons goed in de oren. 2 kaarten gekocht en er werd ons ook een buffet aangeboden in het monte carlo voor 10dollar pp. We moesten nog ontbijten dus waarom ook niet, we gingen er heen met de instelling dat kan niet veel zijn, maar het was verrassend lekker. Zo aten we de buikjes vol en gingen terug naar het hotel.

Er moest vandaag nog wat geshopt worden, onderweg is mijn goedkope zonnebril van de walmart kapot gegaan (gut wat jammer) en bij de outlets aangekomen doken we meteen een sunglas hut in, voor jawel een zonnebril. Goed geslaagd. Ook zijn we nog de levi’s ingedoken en met 3 spijkerbroeken naar buiten gekomen. Nog een smoothie gehaald en toen vonden we het wel tijd voor een dutje/relax in het hotel.

Ik had al veel gelezen over het Wicked spoon buffet in het Cosmopolitan en dat wilden ik wel uitproberen. Het Cosmo staat tegen over ons hotel en via een doolhof en een verkeerde afslag kwamen we aan bij het buffet. En wauw! wat was dat een goed en leuk buffet. De opzet is erg leuk gedaan, kleine gerechtjes zijn verdeeld in pannetjes, mandjes en gewoon zelf opschep. Er lag van alles en hebben hier van alles een klein beetje gegeten, want er was nog een fantastische dessert buffet, ik vind persoonlijk dat het er meestal lekkerder uitziet dan dat het smaakt, maar hier kreeg je echt lekkere toetjes. De foto’s spreken voor zich. (overigens de enige foto’s die vandaag gemaakt zijn)

 

 

 

 

 

 

 

Hierna liepen we weer terug naar het hotel. ff omkleden om dan rustig aan naar het NYNY te lopen. Hier nog wat rondgedwaald, koffie gedronken,gegokt en verloren en zo was het alweer snel tijd voor de show van 10 uur. We hadden de kaartjes gekocht bij een ticketbox en aan de kassa kregen we onze plaatsen aangewezen. Niet echt de super beste plaatsen op het eerste gezicht, maar het viel reuze mee en hebben de show goed meegekregen.

Het was echt een show waarvan ik genoten heb. Het voorprogramma was cabaret, de show was een mix van dans & cabaret en er werden mensen uit het publiek gehaald, die allemaal even leuk meededen. Ik zal niet teveel verklappen, maar voor amerikaanse begrippen was het een sex show, voor nederlands begrippen viel dat eigenlijk wel mee, je zag wel wat bloot maar niet vulgair, een sensuele show met prachtige acrobatiek,dans, zang,plezier. Echt heel leuk om een show in Vegas te bezoeken.

Er stond een photoboot, kon je een gratis foto maken en naar je email verzenden. Haha.

En nu typ ik het verslag van onze laatste avond in Vegas, en wat zijn we blij dat we nog 1,5 week de natuur in gaan. We vinden Vegas beide echt te gek, we hebben lekker en teveel gegeten, enorm veel geshopt, gegokt,geslenterd en genoten. Morgen vertrekken we op ons gemak naar de Grand Canyon, ik weet niet of we internet hebben, maar dat zien we vanzelf wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s