Hit the road Rick&Bianca =)

En deze ochtend werden we om 8 uur wakker, we deden lekker rustig aan, gisteravond hadden we beide nog een belegd broodje en sap gekocht als ontbijt. En dat smaakte goed. Alles bij elkaar gezocht en zo verlieten we om 10 uur onze fijne hotelkamer.

Vandaag was een rijdag, en het viel reuze mee. We zijn onderweg nog gestopt bij een walmart voor een kleine voorraad en zo vervolgden we onze weg, via kingman en williams naar de Grand Canyon. Onderweg vielen mijn ogen dicht dus de tijd schoot lekker op.

We kwamen rond 4 uur aan bij de GC en gingen inchecken, we zaten nu in een cabin, en die was verrassend gezellig en knus, we hadden zelfs een huisdier een squirel. Ook nog onze aankopen op bed uitgestald en meteen de auto even opnieuw “opgeruimd”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de avond reden we naar tusayan voor een snelle hap bij de wendy’s en vanuit hier reden we weer naar de rim waar de zon al langzaam onder ging. Onderweg naar dit pad zagen we nog een aantal (grote) herten en een opperhert inclusief gewei, en je kon ze bijna aanraken, ze waren vrij tam, toch lopen we daar liever met een boog omheen.

 

 

 

 

Hierna was het weer snel donker en hebben lekker op bed The mentalist gekeken, gezellig avondje zo. De wekker gezet want morgen staat er weer een trail op het programma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s