Valley of the gods

Na toch een goede nacht slapen werden we om 8 uur wakker. Aten een broodje in de bungalow en na het opruimen en inruimen van de spullen vertrokken we weer. We hadden een drukke dag voor de boeg.

We kochten eerst wat ijs voor in de koelbox en een pot chocopasta en zo konden weer aan een dag vol  moois beginnen.

Onze eerste korte stop van vandaag was milemarker 13, ik denk dat iedereen dit wel herkent,

Onze volgende stop was Goosenecks state park, een korte stop, maar leuk fotomoment, in het kader van: nu we er toch zijn:

Hierna vervolgden we onze weg naar Valley of the gods, een 17mile one way dirt road, die wij persoonlijk mooier vonden dan Monument valley. Het was weer een shakey en dusty uurtje maar wel erg bijzonder. Sowieso deze omgeving is erg mooi en apart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al deze bezienswaardigheden lagen dicht bij elkaar in de buurt, en volgens mij kan je hier nog langer verblijven om nog meer te zien en te doen. Ach zo houden we nog wat te wensen over..

Na deze leuke ochtend begonnen we aan een lange trip, het was nog 4 uur rijden tot Montrose onze eindbestemming. Onderweg zijn we nog gestopt voor te tanken en een broodje bij de subway.We hadden wat oponthoud wegens Road work en Blast area, zoals de serie Rock stars, alleen wij hebben niet daadwerkelijk de blast gezien.

Rond 5 arriveerden we in Montrose, achter ons lag een prachtige weg, met veelal groen en de herfst heeft hier al zijn intrede gemaakt. Prachtig om die kleuren te zien.

Montrose is een middelgrote stad, die weer alle ketens heeft, zo zagen we onze stamkroeg applebees en besloten om daar straks een hapje te eten, we  waren ingecheckt in het motel, wat weer goed verzorgd is. Hebben nog ff zitten internetten en zo vertokken we naar de applebees.We kozen voor mozarella sticks als voorafje om te delen, en beide kozen voor een bord pasta Rick met schrimps, ik met steak, en de serveerster vertelde ons dat het een combo was voor 20 dollar. En we hebben weer heerlijk gegeten.

Na het eten stopte we nog even bij de safeway voor wat lekkers en nu zitten we weer lekker op de kamer. Ik upload het verslag en er staat een film op. The bucket list, blijft goed.

En zo zijn we alweer 3 weken bezig met onze eigen bucket list, en beseffen we dat de laatste week alweer in is gegaan. De tijd vliegt, en we hebben het super naar ons zin. We hebben nog een mooie week voor de boeg!

Een gedachte over “Valley of the gods

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s