Colorado NM

Weer lekker uit kunnen slapen tot 8 uur, we hadden gisteren al broodjes gehaald want het ontbijt was niet zo lekker. Rick had 2 bakken koffie gehaald en zo hebben we op de kamer ontbeten. Alle rommel bij elkaar gezocht en zo vertrokken we weer.

Wat vandaag opviel, het was een bewolkte dag… de temperatuur was wel goed, het zat alleen goed dicht en het zonnetje had moeite om erdoor te komen. En dat is best even wennen na 3,5 week perfect weer. Kunnen we alvast een beetje wennen aan het hollandse weer.

Onze eerste stop was vandaag Colorado NM een vrij onbekend park, en we snappen niet waarom. Het is weer een ongekend mooi park. Simpel te bezoeken, geen moeilijke fratsen maar gewoon een rim road die je af kan rijden en kan stoppen voor viewpoints. En dat deden we dan maar. Met prachtige uitzichten.

We stopten ook bij de coke ovens, er liep een korte trail heen van een klein half uurtje en het uitzicht was weer mooi.

Onderhand waren we toch weer een kleine 3 uur zoet geweest en we vonden het weer mooi voor vandaag, we stopten weer bij het VC voor een magneet en zo reden we door Fruita richting Moab. In Fruita zijn we nog gestopt bij de Mac voor een burger, en ze hadden er lettelijk een bus chinezen los gelaten. Overigens hebben we die heel weinig gezien deze vakantie.

Het was nog 2 uur rijden naar Moab en dat was ook zo voorbij, ingecheckt in het motel en ff niets gedaan. Het was alweer half 5. Tegen 6 zijn we wat op gaan zoeken voor te eten en het werd pasta jay’s. Echt super lekker gegeten. We kregen alleen een beetje de kriebels van de rekening, dit hebben we in de afgelopen 3,5 week nog niet meegemaakt, dat de ober (handgeschreven) op de rekening zet: tip suggestion met daar het bedrag dan bij. Wij geven altijd het gebruikelijke aan tip gewoon omdat dat hoort, en gisteren was het slecht en leggen we minder neer, maar dit gaf een nare bijsmaak. Dan komt bij mij toch het opstandige naar boven, wie vraagt word overgeslagen.. Uiteindelijk maar gewoon de tip neergelegd.

We zijn nog even naar de starbucks gereden voor een koffie en nu staat de tv aan met de uitreiking van de emmy awards. Morgen weer de wekker zetten, we gaan weer lekker hiken in Arches NP. Overigens hebben we hier precies hetzelfde weer als vorig jaar. Bewolkt, ietsje koeler en flink aan het waaien. Hopen dat het morgen een beetje open trekt en de zon schijnt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s