Canyonlands NP

Om half 9 werden we beide wakker, en besefte we dat het nu echt heel snel gaat, en dat we vrijdag alweer naar huis gaan, Rick had even zijn moeder gebeld en de hondjes op de achtergrond gehoord en met die gedachte gaan we naar huis, we zien de hondjes weer.. desalniettemin balen we wel, we hebben het zo fijn gehad, weer veel moois gezien en genoten, maar aan alle leuke dingen komt een eind, maar goed we hebben alweer globale plannen voor volgend jaar, dus we hebben weer iets om naar uit te kijken.. Haha. Zo genoeg gezever, en weer over tot de orde van de dag.

We hadden nog wat broodjes over en zo ontbeten we met een bakkie koffie op de kamer, het was buiten erg fris, en eigenlijk is het dat heel de dag gebleven, de zon brak wel een keer door maar we hebben flinke hoosbuien en onweer gehad. We hadden er geen last van,maar leuk is anders. Feitje: vorig jaar zaten we hier ook rond deze periode en hadden we hetzelfde weer, dus mochten we ooit deze kant opgaan dan maar iets eerder in het seizoen.

Vandaag stond de Canyonlands op de planning. We zijn wat viewpoints afgereden en hebben een kleine wandeling gemaakt. Heel veel meer kan ik er niet van maken. We hadden beide een beetje spierpijn van gisteren dus we hebben het rustig gehouden vandaag. Canyonlands is een prachtig mooi park, maar door het mindere weer kwam het niet echt tot zijn recht.

We hebben wat foto’s gemaakt en toen we de wandeling gedaan hadden betrok het helemaal, we zijn in de auto gestapt en weer rustig terug gereden naar ons motel. Onderweg flinke hoosbuien gehad, en eigenlijk hadden we het zelf ook wel gehad. Dus besloten om een chill middag in te plannen. We zijn nog even gestopt bij de Wendy’s voor een baconnator de laatste om het af te leren,vanaf zaterdag is het weer bruine bonen met spek, (hoor ik me pa zeggen 😉 ) en zo gingen we naar het motel. Waar we tv hebben gekeken, gelezen, en natuurlijk internetten..

s’avonds onder de douche gesprongen, en we besloten om nog een keer bij pasta jay’s te gaan eten, het was weer zeer lekker. Ook hebben we nog wat souvenirs gekocht, ons licenseplate collectie is weer uitgebreid, toch weer 2 staten toe kunnen voegen, en de laatste 2 magneten gekocht, kunnen we maandag mooi naar de IKEA voor een magneten bord.

Nu alvast wat spullen inpakken en opruimen, morgen staat de laatste lange rijdag op de planning, naar Denver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s