Hollands weer, regen regen en regen…

Zoals de titel al doet vermoeden hadden wij vandaag geen, ik herhaal geen mooi weer. Maaaar omdat we wat dagen hadden omgegooid kwam het eigenlijk wel goed uit, het was vandaag een rijdag en dan valt het op zich wel mee. We begonnen beide met een korte broek, en hebben die uiteindelijk toch omgeruild voor een lange broek, kunnen we alvast wennen. Maar ondanks het slechte weer hebben we echt een super mooie dag gehad. Via een scenic byway,spookstadje,de I-70 hadden we heel wat moois te bekijken. Ik zal bij het begin beginnen.

Om 7 uur hadden we de wekker gezet en met moeite kwam ik er uit. We ruimden onze rommel op checkte uit, gooide onze oude kapotte koffer weg en zo vertrokken we naar Denver. We sloegen voor Arches NP af, naar de scenic way 128. En ondanks de regen hebben we genoten en weer mooie foto’s kunnen nemen.

 

 

 

 

 

Toen we aan het einde van deze weg waren zagen we iets over de weg heen schieten, Rick ging vol in de ankers, en jawel we kunnen weer iets afstrepen van ons wildlife lijstje we zagen een vos! een kleintje, het dier is ook van ons geschrokken dus we hebben niet echt mooie foto’s maar wel bewijsmateriaal.

Hierna kwamen langs het plaatsje Cisco afgereden.. Tsja de foto’s spreken voor zich.

 

 

 

 

Na al dit moois schoten we de interstate 70 op en gaf de garmin aan dat we nog 285mile moesten rijden. En eigenlijk was het zo voorbij. Dit was weer echte een super mooie weg, dwars door de bergen, met hier en daar besneeuwde bergtoppen, ook had hier de herfst al zijn intrede gemaakt prachtige kleuren van bomen. We reden door veelal ski gebieden en zo hadden we onderweg veel te bekijken. We zijn nog gestopt bij de taco bell, ja dat is gewoon niet mijn ding. Portie nacho’s gedeeld en zo vervolgden we onze weg weer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een aantal uurtjes te hebben gereden kwam Denver in zicht, we reden door naar het hotel, en het was toch vreemd, 4 weken geleden zijn we hier onze reis begonnen en nu is het einde definitief in zicht. Nadat we de spullen op de kamer hadden gezet zijn we naar een walmart gereden. We hadden een nieuwe koffer nodig, en gevonden. En ik heb een setje hoeslakens gekocht.

 

 

 

 

 

 

 

We zijn nog even gestopt bij de Macy’s en de JCpenny, Rick is nog op zoek naar een winterjas maar kon hier niet slagen. En zo was het alweer laat en zijn we iets gaan eten bij de applebees. Ik nam nog een margarita en die smaakte goed was met crushed ice. We namen een hamburger en toen hielden we het weer voor gezien. Nu nog een beetje chill op de kamer, morgen nog naar de outlet en dan gaan we er een eind aan breien.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s