Shop till the creditcard company says stop…

Oke de titel doet erger vermoeden dan dat het is, we hebben al onze aankopen kunnen doen, alleen bij het inchecken van het hotel kregen we een creditcard not approved signaal.. Jee.. Daar over later meer..

De ochtend begon met een zonnetje maar toch bleef het fris. We hebben lekker rustig aan gedaan en om 9 uur zaten we weer bij de Denny’s. Wat gaan we dat missen.. Of niet, niet echt goed voor je lichaam.. Dus genieten we er nu nog maar even van. Rick had de Grandslamwich en ik french toast en pancakes. En een bakkie koffie. De buikjes waren gevuld en het shop avontuur kon gaan beginnen.

Ik had de Castle rock outlets genoteerd en daar reden we dus heen. Een kleine 3 kwartier rijden maar goed te doen. Eenmaal aangekomen leken de outlets groot, het was een beetje een domper. Veel werkzaamheden en veel winkels waren gesloten of stonden leeg. Maaar we hebben hier heus wel wat gekocht.. Rick is eindelijk geslaagd voor een winterjas bij de Guess. En we hebben wat truitjes gekocht bij de GAP en zelf was ik geslaagd bij de Rue 21. We hebben hier toch wel 2 uurtjes rondgeslenterd. Het weer was prima. Zonnetje en niet te koud.

Ondertussen was het alweer half 1, te vroeg om naar het hotel te gaan dus ik zocht iets te eten op en dat werd de Cheesecake factory, volgens ons toch wel 1 van de betere ketens. De garmin stuurde ons 10mijl terug en zo belanden we op een grote parkeerplaats met aangrenzend een nog grotere shopmall.. We liepen naar de cheesecake factory waar we beide een sandwich namen die ons super goed smaakte. We hebben deze keer geen cheesecake meegenomen. Afijn de winkels schreeuwden heel hard Rick Bianca hierheen.. dus dat deden we maar. We begonnen bij de abercrombie & fitch en hier zijn we goed geslaagd, veelal sale ed. We liepen wat winkels in en uit en bekeken van alles maar kwamen toch wel tot de conclusie dat we nu wel alles gekocht hadden. Totdat Rick een verrassing had, ik mocht Ugg sloffen kopen.. Alvast voor me verjaardag, dus ik super blij en heb mooie gescoord! Toen vonden we het wel genoeg het was inmiddels alweer 3 uur en begonnen aan de rit naar het hotel.

Dit hotel was al betaald, maar ze willen toch altijd je CC hebben, de mevrouw swipete het erdoorheen, en jawel not approved. Een hoop binnenmonds gevloek getier en gescheld.. we konden 50dollar geven als borg en dan was alles in orde. Beetje jammer dat we nu nog moesten pinnen we kwamen precies uit qua dollars, maar goed het was niet anders. We zijn naar de kamer gegaan en ik was toch wel pissig. Rick stelde me gerust en zei dat ligt gewoon aan de kaart, afijn we zijn even naar de mac gereden voor een ijsje en kijken of het idd aan de iets anders lag dan blokkade, helaas was dit niet het geval.. Ook hier not approved..

Terug op de kamer heeft Rick de ING gebeld, het nr voor diefstal en noodgevallen, en ja dit vonden wij een noodgeval, en wat bleek de kaart was geblokkeerd omdat er rare transacties waren gezien, de mevrouw kon m niet onblokken daar kunnen we om 7 uur s’morgens hollandse tijd voor terug bellen. Wij beide snappen er geen zak van, we hebben alvorens deze trip een melding gemaakt dat we naar de USA zijn, we hebben de kaart al 4 weken lang intensief in gebruik, ook in Vegas flinke aankopen gedaan, en dan vandaag word ie geblokt.. En ja er staat nog genoeg krediet op.. Nu maar even afwachten wat nu daadwerkelijk de reden is geweest..

Na dit avontuurtje gingen we weer over tot de orde van de dag, de auto uitladen.. nu zitten we even op de kamer en we hebben er beide ene hard hoofd in of het gaat lukken om alles in koffers te krijgen.. Haha dat zal wel, we mogen ieder 2 stuks koffers meenemen..

Even een update, het kostte nog aardig wat moeite om alles in de koffers te krijgen, we hebben 2 trolleys (middel en groot) en 2 weekendtassen ram vol zitten..

Ondertussen was het al na 5e en de magen waren alweer aan het knorren en we hadden al besloten dat we de vakantie waardig gingen afsluiten bij Outback steakhouse, en dat smaakte allemaal weer goed.. Na ons avond eten had Rick een zwaar en emotioneel moment 😉 … Zijn laatste shaggie na een avondmaal.. Rick heeft enige tijd geleden besloten om na de vakantie te stoppen met roken en dat moment nadert nu erg snel, dus zo ook zijn “laatste” avondmaal.

Waarschuwing: Als Rick chagerijnig is of reageerd heeft dat dus een reden, stoppen met roken, als ik Bianca chagerijnig reageerd komt dat dus door Rick zijn stoppen met roken.. 😉 Ik ben in ieder geval super trots dat hij wilt stoppen met roken.

En nu zitten we op de kamer kijken wat tv en hebben nog een laatste rustige avond, het volgende verslag zal zaterdagavond online staan, ook komt er nog een extra verslag met onze eindconclusie. Morgen om 17.15 vertrekken we, om zaterdag half 1 op schiphol te landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s