Back home again..

Tsja vandaag was er toch geen zoals alle andere. Met gemengde gevoelens werden we wakker, fijn om naar huis te gaan, maar ook zwaar balen dat het alweer afgelopen is.

Rick had gisteravond nog de ING gebeld en uiteindelijk is de CC ge-unblokt. Dus hij kon weer gebruikt worden, was niet veel meer nodig. We stonden vandaag wat later op als normaal. We konden tot 12 uur uitchecken en daar hebben we gebruik van gemaakt, we vlogen namelijk pas om 5.15 dus genoeg tijd over. We zijn voor de aller laatste keer naar de Dennys gereden en lieten het ons weer goed smaken. Terug op de kamer nog wat rustig aan gedaan en toen was het tijd om defintief alles in te pakken. Alles pastte goed in de auto en zo reden we nog even naar een wallmart voor iets te snacken onderweg en om een beetje tijd te rekken. Ook hebben we nog een starbucks opgezocht voor een heerlijke White chocolate mocha, (kan je eigenlijk geen koffie meer noemen)

Het was ondertussen alweer half 2 en zo reden we naar alamo, onderweg de auto nog afgetankt, en toen was het zover, spullen uitladen en de bon werd geprint. We hebben in 4 weken tijd 4933mijl gereden, omgerekend bijna 8000 km. En hier schrok ik wel van, een goed teken want ik dacht dat het minder was. Tsja en verder kan ik er niet heel veel spannends van maken.

Inchecken, wachten,vliegen,wachten,overstappen vliegen en landen op schiphol. We hadden 2 goede rustige vluchten met icelandair. Koffers opgehaald, wat hier altijd een eeuwigheid duurt, shuttle bus opgezocht, waar het weer ellenbogen werk was, en toen naar onze oude vertrouwde opel astra gelopen uit het jaar The Flinstone’s.. Althans zo voelt het na 4weken SUV.. maar goed ook dat went wel weer..

De hondjes opgehaald, en thuis begint het wassen en opruimen en nagenieten weer, nu vechtend tegen de slaap een verslag typen en straks maar het eigen vertrouwde bedje opzoeken. Ik zet 1 deze dagen nog een eindverslag neer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s