Wereldreis

Schreef ik in 1 van de laatste blogs dat de vakantieplannen voor volgend jaar al zo goed als vast stonden, zo is de titel nu wereldreis.. Wat kan een mens en zijn wens toch veranderen.

Al zoekend naar een USA vakantie voor 2013 kwam ik er toch achter dat steden mij niet bekoren, (washington,boston,new york) dus we verplaatsten ons toch weer naar de west kust, en hoewel Amerika enorm groot is, en er enorm veel te zien is, werd ik nergens echt warm van. Of kreeg ik het idee dat moet ik zien, samen met Rick ben ik gaan brainstormen en eigenlijk kwamen we op plaatsen terug die we al een keer of 2/3 hadden bezocht, dus we stapten uit onze comfort zone, en gingen eens kijken wat er nog meer te zien is in de wereld. ENG!!

Ik zag al Nieuw-Zeeland voorbij komen, maar ook zag ik een prachtige reis naar Tanzania-Zanzibar, helaas werd deze droom abrupt verstoord door mijn lieve man.. Helaas, geen Afrika. En zo kwam ik toch weer terug bij NZ. Ik ben wat brochures aan gaan vragen en die onder Rick zijn neus geschoven, en we werden beide erg enthousiast, dus hup de google startmachine maakte weer overuren.. En zo kwamen we bij een online reisorganisatie terecht, en die had als pakketreis de titel Droomreis.. en dat lokte de aandacht.. 32 dagen Nieuw-Zeeland & frans polynesie.. En dat ziet er waanzinnig uit, dus hier hebben wij een offerte voor opgevraagd en dan voor 30 dagen. En die offertie is binnen, en het gaat steeds meer kriebelen, voors en tegen afgewogen, meningen gevraagd, en veel opgezocht online.. We stappen uit onze comfort zone, en gaan een nieuwe uitdaging aan, de lonely planet is besteld, de landkaart ligt over de tafel, de voorpret kan weer gaan beginnen! En we gaan echt een rondje om de wereld. Amsterdam-Shanghai-Auckland-Christchurch-Auckland-Tahiti-Los Angeles-Amsterdam. 3 weken met de auto op pad NZ verkennen om dan vervolgens 5 nachten te verblijven in een strandbungalow op Moorea..

En natuurlijk hou ik weer een blog bij.. Maar zover is het nog lang niet..

2 gedachten over “Wereldreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s