Welcome to Fabulous Las Vegas

Hate it or love it. En wij doen het laatste. Wij zijn beide absoluut geen stadsmensen, geef ons maar natuur en onmogelijke wandelpaden zonder massa toerisme en dan zijn wij tevreden. Wie ooit eens in Las Vegas is geweest zal nu even zijn wenkbrauwen optrekken want dit is een stad met precies het tegenover gestelde. Massa toerisme, drukte, grote schreeuwige reclame borden, toren hoge (luxe) hotels, met 40 graden onmogelijk om fatsoenlijk over de strip te lopen, dan is het eerdere ploeteren en ontelbaar veel lampjes en geluiden. (Ja ik spreek uit ervaring, dit word namelijk de 4e keer) God wat hou ik van deze stad.

Dus toen ik in Oktober voor de fun aan het neuzen was en een mega goedkope deal tegen kwam voor een retour naar deze fantastische stad twijfelde ik geen moment en boekte 2 tickets. (ja mijn man gaat ook mee 😉 ) En zo gaan wij een week naar Las Vegas!

Las Vegas Welcome Sign 3/30/11

Via het allesamerika forum kwam ik op een draadje, het spelen van een spelletje Myvegas waarbij je dus punten kunt behalen en die punten kan je inwisselen voor shows/buffetten en hotelovernachtingen. Eerlijk is eerlijk je moet het wel dagelijks spelen en de tips&tricks kennen maar dan heb je ook wat. Dus wij hebben beide een account aangemaakt en zijn gaan spelen. Afgelopen week hadden we ruim voldoende punten bij elkaar gespeeld om wat items te collecten. Tot nu toe hebben wij 2 kaartjes voor de Cirque du soleil show KA in het MGM grand. Voor de beeldvorming deze kaarten kosten per stuk $150. Ook hebben wij 2 kaartjes $20 voor het shark reef aquarium in het Mandalay bay. We kunnen beide nog iets uitkiezen dat zal wel iets van eten worden 🙂

1242175875_CR4hpH5W_KA-Visual-2

 

Er moet natuurlijk tussen de bedrijven door nog ergens geslapen worden. Mijn oog viel al snel op het MGM grand een mooie aanbieding voor de eerste 4 nachten. Het allerliefst wil ik nog een keer in het Encore/Wynn slapen, een super de luxe 5 sterren hotel maar helaas onbetaalbaar voor ons… Totdat ik in december via de email een aanbieding tegenkwam. Wat je normaal per nacht betaald betaal ik nu voor 3 nachten inclusief het ontzettend goede en uitgebreide ontbijtbuffet in het Wynn hotel. Wederom niet getwijfeld en meteen geboekt. Dus we verblijven de eerste nacht in het MGM en dan 3 nachten in het Encore. En het weekend sluiten we af in het Best western midden op de strip, dit omdat de prijzen in het weekend 2/3x over de kop gaan. En we dan liever van dat geld shoppen en lekker eten.

ExecutiveKingSuite1-Large

MGM grand Executive king suite

1_108_encore_panoramic_suite

Encore panoramic suite

 

Verder hebben we ook voor een week een auto gehuurd, de kleinste en goedkoopste in zijn soort. Wij vinden het zelf prettig om wat vrijheid te hebben, we gaan vast en zeker een keer naar een walmart supercenter, naar de verschillende (outlet) shopping malls en ook naar Red Rock Canyon NP.

Al met al een week vol plezier en vertier, of ik dagelijks ga bloggen dat weet ik nog niet, maar er komen vast en zeker een aantal verslagen van deze geweldige stad!

 

 

3 gedachten over “Welcome to Fabulous Las Vegas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s