Gokken & Shoppen!

First of all iedereen die de moeite neemt om mijn verslag te lezen, een reactie te plaatsen hier of op FB, de likes en comments, heel erg bedankt! Ik lees ze graag en vind het leuk om te zien/lezen dat het gewaardeerd word. 😀

Vandaag hebben wij eens rustig aan gedaan, althans dat was de bedoeling. Mijn voeten moeten nog bijkomen, maar met pleisters en tape ben ik de dag goed doorgekomen. De dag begon goed met een ontzettend mooi uitzicht vanaf onze kamer, (daags van te voren was het bewolkt) maar nu had de zon vrij spel en ik heb lekker zitten genieten van de zon die opkomt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toen was het weer tijd om de buikjes rond te eten, (wat moet je anders hier) het ontbijt zat weer inbegrepen en we hebben weer net zo lekker (en teveel) gegeten. (zoveel dat we alleen in de middag een smoothie hebben gedronken) De planning van vandaag was om naar de outlet malls te rijden, aan de zuid en noord kant van de strip. Naar de zuid kant rijd je eerst over de strip, en dat is optrekken en stilstaan, stoplicht na stoplicht.

Hier aangekomen schoten wij de eerste winkel in, en ik was van te voren vrij sceptisch over of we wel gingen winkelen (qua koers is het niet zó handig) what was i thinking??? De prijzen zijn gigantische laag, we zijn heel de mall doorgelopen en het een en ander bekeken, deze mall vinden wij niet zo fijn omdat het overdekt is, de noord mall is buiten. En aangezien het zo’n 25gr is vind ik dat toch jammer. Afijn we haalden een koffie ($1,75!! Het moet niet gekker worden!) en gingen heel onamerikaans lekker buiten zitten. Rick werd ongeduldig en wou gaan winkelen.. Ik had nog hete koffie, dus wat doe je dan? Die je zet je op het dashboard van de auto in de zon. (en ja na terugkomst was tie nog lekker warm) Bij de GAP hebben we beide iets gekocht en gingen tevreden naar de auto. (ondanks de lage prijzen doen we rustig aan, eerst een beetje window shoppen)

IMG_4909

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op naar de volgende mall, we gingen nu over de snelweg achter de strip door. Dat reed een stuk fijner. Deze mall is meestal wel leuk om doorheen te lopen alleen nu stond alles in de steigers en zijn ze flink aan het opknappen/verbouwen. Ook qua winkels is het iets meer chique de friemel, wat rond gekeken maar konden niet echt iets zien. Hier in de foodcourt een lekkere smoothie gehaald en in een streepje zon gaan zitten. (alles is hier in de schaduw, logische zomers word het hier bloedheet)

IMG_4910

Na dit rondje mallen liepen we naar de auto en reden binnendoor terug naar de strip. Maar niet voordat we naar de grootste souvenir shop van de wereld gingen! Zoekt u rommel, teringzooi of meuk? Dan bent u hier aan het juiste adres! Last van keuzestress? Vooral niet naar binnen gaan. Men wát een rommel, er staat zoveel dat je niet weet waar je kijken moet. (O en thuisfront, wees gerust we hebben niks meegenomen) Mocht je nou wel flink souvenirs in willen slaan is dit wel de juiste plek, qua prijs is het een stuk goedkoper als op de strip.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_4911 IMG_4914 IMG_4912

Het was inmiddels 3 uur in de middag, de voeten protesteerden en zo besloten we om naar ons hotel te gaan, even lekker bijkomen. Savonds wilden we graag over de strip lopen en naar het Bellagio buffet. We hadden al bedacht om dat met de auto te doen, maar diehards als we zijn zijn we uiteindelijk toch gaan lopen. Hadden we nog een beetje beweging!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De rust had ons goed gedaan en zo gingen we op tijd op pad. Vergis je niet het is een aardig eindje lopen. Via myvegas had ik 2 for 1 buffet gereedemd (via Rick zijn account). Scheelt toch $35. Eerst naar de Mlife balie, met paspoort, mlife kaart en code. Bleek er iets niet te kloppen en stond het op mijn naam. Ja mooi klote mijn paspoort lag in het hotel. En we waren echt niet van plan om heel dat rot eind terug te lopen. Ik baalde, ik wist eigenlijk zeker dat ik het goed had gedaan, ik had niet eens zoveel punten, maar goed wat kan je eraan doen? (terug op de kamer keek ik terug en idd ik had het gewoon op Rick zijn naam gezet) dus ergens is er iets verkeerd gegaan. Afijn we hadden ons er op ingesteld en zijn toch naar het buffet gegaan. Rick nam er een drank arrangement bij en zo tikten we voor 2 personen $89 af. (au.. en dan te bedenken dat wij met speciale acties bij de chinees gaan eten voor €10 omdat ik het anders te duur vind) Maar goed we hebben vakantie, dus what the hell. Het buffet op zich was lekker, veel keuze en goede toetjes.

Las vegas dag 4 Sam 022 Las vegas dag 4 Sam 023 Las vegas dag 4 Sam 027 Las vegas dag 4 Sam 030

Het eten werd afgesloten met een zicht op de Bellagio fonteinen!

Las vegas dag 4 Sam 049

Hierna gingen we de strip op, we hadden nog een aantal hotels te gaan om te bekijken. Het Cosmopolitan, Aria, City center en Monte Carlo. We doken de Cosmo in en we zagen een leuke automaat staan, je kon bejeweld spelen! Leuk dacht ik, want dat snap ik tenminste. Maar achteraf kan je zelf niet schuiven dat doet de automaat zelf. Je kan zelf aangeven of je extra’s wilt doen. We mikten er $5 in en hebben toch even gezeten. Bij $5 cashte ik m, kom nou niet alles hoef op. Haha. We draaiden ons om en Rick zag een leuke automaat staan, een slotmachine wat groter met LCD scherm, we propten onze voucher erin en met 1 druk op de knop hadden we meteen $60. What the fuck?? We gingen nog even door, en er kwam steeds meer bij, en er ging ook weer vanaf, we bleven spelen tot $60 en cashte de bon. Hoppa $55 in de pocket.

Las vegas dag 4 Sam 057

We struinden door de hotels, en hoewel het Cosmo hip en trendy is (en wij dat totaal niet zijn) vonden wij er bar weinig aan. Geen sfeer of uitstraling, we kwamen bij het city center naar het Aria en bij Monte Carlo. Monte Carlo is een wat ouder casino, maar had wel sfeer. Hier heeft Rick nog zitten blackjacken (op een machine) en zo sloten wij de avond af met $30 winst.

Las vegas dag 4 Sam 059 Las vegas dag 4 Sam 063

Heel dat rot eind moesten we ook weer terug lopen, maar goed ook dat hebben we overleefd. Het was inmiddels half 11 toen we terug kwamen op de kamer en niet veel later viel ik in een diepe slaap.

 

 

Een gedachte over “Gokken & Shoppen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s