Animal Kingdom

Vanmorgen hebben wij als eerst besloten dat wij asap gaan verhuizen naar Florida, de reden? Ons kind werd om 7:15 wakker, dat gebeurt zelden. We zijn zelfs een keertje gaan kijken omdat we dit niet gewend zijn.

We ontbeten weer in het huisje en iets na 8e gingen wij weer op pad. Vandaag stond Animal kingdom op het programma. Wij zijn niet echt diehard pretpark fanaten maar we hebben er wel al een aantal bezocht, en ik durf wel te zeggen dat dit 1 van de mooiste parken is die ik ooit heb gezien. De combinatie van attracties en dieren is zo onwijs mooi, maar ook de aankleding van de attracties, de wachtrijen, de cast members alles klopt gewoon. Het is een bijzonder mooi groen park waar voor mij qua thematisering Disney toch wel tot zijn recht komt. Hier komen we deze vakantie zeker nog wel een keer of 2 terug.

Het viel ons weer meteen op hoe rustig het was in het park de wachttijden waren 5 a 10 minuten. Dit jaar is er een compleet nieuw gedeelte geopend helemaal in de style van pandora/avatar, ook heeft dit gebied 2 attracties, voor 1 had ik een fastpass kunnen scoren voor in de late middag, voor de andere moeten we in de rij gaan staan. Aangezien we op ons gemak het park willen ontdekken en niet meteen overal langs af willen sjezen besloten we pandora rond de fastpass tijd te bezoeken en de volgende keer meteen naar de andere attractie te lopen dan valt de wachttijd nog mee. #goedverhaallekkerkortook

Zoals gezegd dit park is gewoon adembenemend mooi, we liepen al gauw naar onze eerste ride voor vandaag, dinosaur, hier moesten we na elkaar in. Een bumpy ride met leuke schrikeffecten in het thema van de dinosaurussen, je verwacht het niet hé. Nadien maakte we met z’n drietjes een rondvlucht in dino’s Pepijn straalde van oor tot oor. We liepen verder naar de volgende rit, expedition everest, een super toffe achtbaan met leuke verrassingseffecten en heeft er goed de vaart in, ook de aankleding van dit gebied is zo onwijs mooi gemaakt. Pepijn hield zich dapper en brabbelde lekker door en werd aangesproken door allerlei medewerkers, we liepen een ronde door de dierentuin, en besloten ergens wat te gaan drinken, we zochten een airco restaurant op zodat we even op fatsoenlijke temperatuur konden komen en Pepijn even uit de buggy kon. Het was inmiddels half 12 en Pepijn gaf duidelijk aan dat ie moe was, dus in de buggy, doek erover heen en wij liepen rustig het park door, terug naar de toffe achtbaan waar we beide nog een keertje ingingen, Pepijn ontwaakte na 3 kwartier uit zijn slaap en zo gingen we ergens wat eten.

 

DSC_0127.JPG

Nadien gingen we na rafiki planetwatch, met een treintje werden we ergens gedropt wat als ik het goed begreep een beetje over het eco systeem ging, deed mij een beetje denken aan WNF. Ook was hier een kinderboerderij met geitjes en varkens en Pepijn deed alles zachtjes slaan euh aaien. Er was ook een gekoelde ruimte en zo lieten wij Pepijn even rond scharrelen. Rafiki stond er ook en zo werden er weer toffe plaatjes geschoten van Pepijn.

We gingen weer terug naar het vaste park en zo liepen we door het Gorrilla habbitat, zo onwijs mooi gemaakt en aangelegd. We zagen wat zebra’s en gorrilla’s. Het was bijna tijd voor onze fastpass en zo liepen we richting het pandora gedeelte, onderweg kwamen we nog een jeepsafari attractie tegen maar we besloten om die de volgende keer te doen, het was bloedjeheet en ik kan me zo voorstellen dat die beesten ook de schaduw opzoeken.

Het Avatar gedeelte is dit jaar geopend en ik heb totaal niks met deze film maar het gebied was zo onwijs mooi aangelegd en gemaakt, je waande je echt even in een andere wereld, echt prachtig. We zochten weer even een winkeltje op (lees: airco) en gingen naar de Na’avi journey. We scanden onze magicband, (voor de oplettende lezer, dat zijn die kekke bandjes om onze pols) en we zaten vrij snel in het bootje. De reguliere wachttijd was inmiddels 65 min. Deze attractie is echt bijzonder mooi, wat ze tegenwoordig kunnen met 3d, projectoren en black light, de juiste muziek eronder en een lekkere aroma onder je neus en je waant je in een sprookjesachtige droomvlucht, al verbleekt de droomvlucht bij dit pracht exemplaar.

Het was inmiddels bijna 4 uur, en we vonden het mooi geweest, Pepijn heeft zich super goed gehouden geen kick gegeven ondanks de warmte, we waren trouwens goed voorbereid, in het huisje hadden we wat flessen water in de diepvries gedaan zodat we gedurende de dag koel water hadden. Natuurlijk is dit een groot voordeel van een buggy meenemen je pleurt het onderin je kar en je hebt er geen omkijken naar.

Onderweg haalde we nog een button voor op de buggy, 1st visit. Deze kan je gratis krijgen wanneer het je eerste bezoek is, of als je jarig bent, ook grappig als je een verjaardags button op heb word je de hele dag door de medewerkers gefeliciteerd.

We waren blij dat we in de auto zaten, lekker gekoeld op weg naar het huisje. Waar ik een spaghetti in elkaar draaide en Pepijn lekker rond scharrelde, na het eten lekker badderen en deze ligt alweer in dromenland, wat houd deze jongen zich goed. We hebben vandaag onwijs genoten. Morgen word het een chill dagje, ik denk voornamelijk chillen in het zwembad, een walmart bezoeken en wat rond touren, dat is althans voor nu de planning, zoiets kan ook weer gauw omslaan bij ons.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s