Happily ever after

De ochtend begon weer lekker, 8 uur werd er één wakker, wat een heerlijkheid, tijdens het verschonen riep Pepijn: Pancakes, pancakes 😉 en zo kleedde wij ons aan en reden naar International House Of Pancakes ofwel de IHOP. We hadden weer lekker gegeten. Bevalt ons net wat beter dan de Dennys, ziet er iets gezelliger en moderner uit en ook qua aanbod is het net wat anders, maar dit zal ook wel weer qua locatie verschillen. Zo leuk trouwens dat Pepijn zich goed vermaakt en gedraagt, hij wind de mensen om zijn vingers met zijn grote glimlach, maar kom niet te dichtbij want dan gaat zijn hoofdje schuin naar zijn nekje en word ie verlegen 😉

We kleedden ons thuis om en gingen weer richting het zwembad, bij de walmart hadden wij een zwemband gekocht waar Pepijn dan lekker in kon zitten, alleen Pepijn vond daar geen pest aan en werd lichtelijk hysterische, dus bij mij of Rick in de armen en zo liepen we het zwembad een beetje door, we kozen al snel eieren voor ons geld en liepen al snel door naar het splash pad, dan kan Pepijn gewoon zelf zijn gang gaan, hij kroop erop los en wist eigenlijk niet waar hij zijn moest, de spuitende fonteinen, de volle emmers water die naar beneden kletterde, de grote regendouches hij vermaakte zich prima. Zo goed dat zelfs zijn zwembroekje kapot ging. Ideaal dit splash pad gebeuren, en zijn ook erg blij dat dit er is.

Hetzelfde riedeltje gebeurde weer, na een suf tijdje actief zijn gingen we weer naar het huisjes waar we een boterham aten en Pepijn naar bed ging, dit slaapje was nodig het zou nog een lange dag worden 🙂

Rond een uur of 3 vertrokken we weer naar Magic Kingdom, het was weer warm en best wel een soort van druk, nu is op een zaterdag naar een park gaan niet het meest ideaal, maar we hebben de tijd aan ons zelf en liepen op ons gemakje naar de attracties.

wdw2017259816439578_404896549081_dsnyRes-base_dsnyLoc-reg

Big thunder mountain FP, Pirates of the Caraïben hier moesten we toch wel 20 min wachten en dat is best lang met een dreumes op de hand, maar Pepijn vond het prachtig. We hadden een FP voor Winnie the pooh, in honingpotten werden we vervoerd door het land van Winnie the pooh, prachtig mooi gemaakt en Pepijn straalde weer, deze gaan we zeker nog eens doen. Het was inmiddels tijd om wat te eten en zo aten we ergens overheerlijke nachos.

DSC_0219

De volgende FP zou weer ingaan voor ons, de seven dwarfs mine train, normale wachttijd 120 min maar wij waren er met 10 min door. Ook weer een prachtige ride, ook hadden we nog een extra FP en deze gebruikte wij voor buzz lightyear.

wdw2017259816643873_8098037634_dsnyRes-base_dsnyLoc-reg

Als je dus niet weet waar en wanneer de foto wordt genomen 🙂

Nadien nog een lekker ijsje en zo was het al weer gauw 8 uur. We zochten een plek op mainstreet want de show zou om 9 uur beginnen, Pepijn was het een beetje zat en Rick liep met Pepijn nog even naar de theekopjes om wat af te leiden, ik bleef staan voor een plekje, dit ging allemaal prima. Toen de mannen terug kwamen duurde het nog even en met wat rozijntjes en een filmpje op de telefoon was het al snel 9 uur.

 

Pepijn hing bij Rick op de arm en was moe, maar heeft zich keurig gehouden. De show was onwijs spectaculair en zó enorm mooi, prachtig vuurwerk, en op het kasteel verschillende Disney films geprojecteerd met Disney muziek, het moraal was toch wel, Blijven dromen, en probeer je dromen na te jagen. Hadden wij even mazzel, wij stonden onze droom gewoon ff waar te maken, Pepijn in ons armen én een fijne vakantie.

Rond half 10 was de show afgelopen en toen moesten we nog naar de auto, dit verliep geheel vlekkeloos en rond kwart voor 10 stonden we al bij de auto, denk aan de lange mainstreet door, met de monorail en dan nog een stuk lopen, het was druk dus we hadden verwacht er veel langer over te doen viel dat even mee. Pepijn sliep al snel in de auto en konden we overleggen op bed, ik ging er snel achteraan en rond 9 uur vanmorgen werden we wakker.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s