Relax,

9 uur was het vanmorgen dat we allemaal wakker waren, en we hadden niet veel zin om iets geks te ondernemen, we ontbijten met een bakje yoghurt en verder bleven we lekker in pyjama hangen. Ook wel eens fijn toch.

DSC_0252

Pepijn heeft niet veel nodig om zichzelf te vermaken.

 

Rond de middag kregen we trek en we besloten om naar de panda express te rijden, een fastfood keten gebaseerd op de chinees. Hier hebben wij al vaker gegeten in het verleden maar deze keer was ik er niet zo kapot van. Weten we dat ook weer.

DSC_0255

We reden weer terug naar het huisje waar Pepijn een dutje deed en wij boek lezen/serie kijken. Na de middag stapte wij weer in de auto om naar de dollar tree te gaan, een action achtige winkel maar dan is alles voor een dollar, vandaar de naam 😉 Aangrenzend lag ook de super target en dit is, vonden wij een v&d en supermarkt in 1. Hier kochten we nog boodschapjes en zo was het alweer snel laat.

We besloten om te gaan eten bij Texas roadhouse, ook weer een steakhouse gebeuren waar je volgens mij de dop pinda’s op de grond mag gooien, een klein nadeel aan deze tent, ze hebben geen kinderstoel zoals wij kennen maar een zitverhoger die op de bank moet worden geplaatst, dat zou misschien kunnen werken als je een kind hebt die netjes blijft zitten, die van ons doet dat niet, die zet zich af op het bankje, klimt uit de stoel en was vooral aan het draaikonten en alles van tafel aan het slaan. Dan kan je denken dan zet je alles aan de kant, dat klopt, maar de tafel is dan eigenlijk te klein voor wat er op moet staan, menukaarten/peper zout/saus/doppinda/schaal brood/drankjes plus dan nog voor 3 man gerechten waar je van alles bij krijgt en zo is de tafel al snel vol. We hebben overigens lekker gegeten, friet met een lading gesmolten kaas als voorgerecht, en beide namen wij de pulled pork, Pepijn had boontjes en mashed potatoes.

Hmm bij nader inzien toch wel allemaal eet gerelateerde foto’s 😀 Morgen maar een balans dag, maar het is hier ook allemaal zo lekker, en veel wat we thuis niet hebben, en natuurlijk vakantie dus al iets minder strak qua eten. O boy..

Om te compenseren bij thuiskomst nog een rondje gewandeld, mooie omgeving waar we verblijven.

Wel moet ik een kleine kanttekening geven over ons verblijf in Florida, wat zijn de medewerkers van restaurants o.i.d hier enorm stront chagrijnig. Er kan bijna nergens een hallo of tot ziens vanaf, ons eten word 9 van de 10 keer op de tafel gesmeten. Eerder dachten wij dat het te maken had met de omstandigheden van Orkaan Irma, zou ik ook chagrijnig van worden, maar de vriendelijkheid die we gewend zijn uit het zuidwesten is hier vinden wij ver te zoeken. In de Disney parken valt het enigszins mee. We houden het er maar op dat ook bij ons de vriendelijkheid per provincie anders is. Overigens verpest dit onze vakantie niet, het is gewoon iets wat ons enorm opvalt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s