Shoppen

Vandaag stond de tweede outlet mall op het programma. Na een ontbijtje thuis gingen we op pad. Was een goede 40 min rijden. Maar het was de moeite waard. Rick en Pepijn slaagde voor een paar nikes, bij de Gap ging ik op pad, uiteindelijk ook voor Pepijn en Rick nog een broek. Ook slaagde ik prima bij de victoria secret.

Het was inmiddels een soort van later en we hadden trek. 10 min verderop zat the cheesecake factory toch wel de favoriet van Rick en mij. We aten ieder een sandwich en Pepijn at lekker mee. Nadien nog een stuk taart mee voor thuis en zo waren we weer wat dollars armer.

We waren klaar en reden terug, goed getimed Pepijn sliep meteen in de auto. Die heeft het ook zwaar van alle aandacht die hij krijgt. 😉

We deden een kleine boodschap bij de walmart en Rick en Pepijn gingen nog even zwemmen waar ik in het huisje een wasje draaide en vouwde.

Toen de mannen terug kwamen besloten we om vroeg te eten om daarna naar Disney spring te rijden. We aten een soepje en voor Pepijn had ik voor het eerst in zijn leven een kant en klare maaltijd gekocht. O boy… Zag er smakelijk uit en Pepijn zat te smullen. Had hij ook weer zijn vitamine binnen.

We vertrokken naar Disney spring, struinde door de winkels, aten een flinke ijsco en gingen weer op huis aan. Waar Pepijn lekker gaat slapen en wij chillen.

M

Morgen wordt het Animal kingdom! We twijfelen om te gaan jagen voor de populaire attractie Avatar of dat we die laten voor wat het is en genieten van de rest van het park. Ik denk het laatste. 120 min in de rij is niet echt mijn favoriete vakantie besteding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s