Op safari en zwemmen in de sneeuw!

Vandaag stond Animal kingdom weer op de planning. We hadden al gauw besloten om avatar te laten voor wat het is. Bijna 80% van de bezoekers rent als het ware naar de populaire attractie. Wij gingen de andere kant op en konden zo in een uur tijd aardig wat attracties doen.

We hadden een FP voor de safari en om de tijd te doden gingen wij naar de boneyard. Een playground! Super tof gemaakt en Pepijn vermaakte zich uitstekend. De vloer was van een soort rubber, hij kroop alle kanten op, klom de glijbaan op, haalde een nat pak bij een waterstroompje en was enorm aan het lachen. En wat een bekijks hadden wij. Pepijn tijgert, dat is zijn manier om super snel vooruit te komen, en dat ziet er blijkbaar cool uit want we hebben er veel aanspraak over. Ook horen we vaak, how cute he is, look at his smile, he is so gorgeus, happy boy. Jaja jongens kom maar door met die veren #trots.

Het was inmiddels bijna 11 uur en we liepen terug naar de safari. Het duurde nog even voordat we door konden, het was druk in het park. De safari was echt heel leuk! In een jeep word je door verschillende natuur gereden en kwamen we onderweg veel dieren tegen. Neushoorns, giraffe, olifanten, leeuwen. Heel mooi aangelegd.

Na dit ritje besloten wij dat we alles hadden gezien en ontdekt en dat we naar huis gingen voor Pepijn zijn dut om daarna op pad te gaan naar blizzard beach. Wij aten een sandwich en keken een serie en Pepijn maakte we rond 2 uur wakker. Zwemkleding alvast aan en op naar blizzard beach. En wat hebben wij genoten. Pepijn blijkt een echte waterrat te zijn en had de tijd van zijn leven. Het dreumes gedeelte was echt kindvriendelijk. Pepijn kon kruipen en ontdekken zonder gevaar, super tof. Ook maakten wij een rondje om het park door middel van een riviertje in een tube. Pepijn bij 1 van ons op schoot en zo dobberden wij een ronde in relax stand. Zou haast denken dat we vakantie hebben. Rick pakte nog een glijbaan mee en Pepijn en ik dobberde wat rond en vermaakte zich prima. Echt een super tof aangelegd waterpark. Kerstliedjes op de achtergrond, skiliften om naar boven te gaan en de sfeer/afwerking is in winter thema. Tijd vliegt als je het naar je zin hebt en zo werd er alweer omgeroepen dat het park bijna ging sluiten.

We gingen ons omkleden en op naar de auto. Van zwemmen word je moe en hongerig en zo stopten we onderweg bij de Dennys. Heerlijk gegeten.

We hadden vandaag zowaar een balans dag.. Minder gegeten dan de dagen van te voren. Ook had de creditcard een rustige dag. Ook weleens fijn. Was weer een top dag vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s