Typhoon lagoon

Maar eerst een ochtend rustig aan gedaan. Al gingen we ontbijten bij de Iphop. Veel te veel dus ik kwam de dag wel door. Nadien op weg naar de super target ik ben gisteren namelijk mijn bikinibroekje verloren, (nee niet tijdens het zwemmen) maar ergens tussen het omkleden en terug naar de auto in. Bij de target geslaagd dus ik kan weer paraderen langs de zwembaden. 😉

Ochtendje in het huisje was best fijn. Pepijn vermaakt zich prima en wij ruimde wat op. Hoort er ook bij.

Na zijn slaapje vertrokken wij weer naar een zwemparadijs. Deze keer deden we typhoon lagoon aan. Ook dit park hoort bij Disney en is inclusief in ons 14 dagen entree pakket. Een klein jeugd herinnering van ons beide kwam boven. “vroeger” zijn wij beide op vakantie geweest naar Frankrijk/Spanje en ook daar zijn er diverse waterparken.. Nu kwamen wij er beide achter dat wij dit toen zó graag wilden maar steeds niet gebeurde, om wat voor reden dan ook. Dus vooral Rick helemaal blij met alle glijbanen en golfslagbad tot zijn beschikking. Ik iets minder, ik ben tegenwoordig niet meer zo’n held met water.

Dit park was een stuk groter dan blizzard beach, we zochten het kind gedeelte op en legden daar onze spullen neer. Pepijn kroop meteen naar het water en had het goed naar zijn zin. We besloten om ook hier weer te gaan dobberen. Cast away creek. Nadien gingen we naar het golfslagbad wat echt super is. Wanneer de zoomer komt, komt er vanachter een golf op. YouTube maar. Rick is er in gaan staan terwijl Pepijn en ik pootje baden. Rick pakte nog een paar glijbanen mee en we dobberde nog een keer rond. Een heel mooi park ook weer. Al heeft BB mijn voorkeur. Iets overzichtelijker en voor Pepijn meer te doen. Dat viel hier een beetje tegen.

Toen was het alweer laat. Omkleden alle spullen mee en op weg naar iets te eten. Het werd the olive garden. Italiaans eten. Wát een porties.. Salade als bijgerecht, daar eten we normaal 2x van zoveel. Maar het was lekker, Pepijn at ook goed, en wat kan hij zich goed houden in een restaurant.

Pepijn slaapt alweer, wij kijken serie. Morgen in de namiddag naar Epcot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s