Blizzard beach & Epcot

We hebben vandaag weer genoeg ondernomen, maar het was toch vooral relaxed.

We waren allemaal op tijd wakker en ontbijten met yoghurt en koffie. We wilden weer gaan zwemmen en zo reden we rond half 10 naar BB. Waren we lekker op tijd.

Ons appartement zit een goede 20/25 min van alle parken af, is goed te doen om op en neer te rijden vinden wij. De outlet malls liggen 40 min verderop. Qua aanbod aan eten zitten we helemaal goed, het aanbod is enorm en alles binnen een tijdsbestek van 5/10 min.

We besloten om meteen maar te gaan tuben, enige nadeel als je vroeg bent en het is rustig dat die banden allemaal ergens opgehoopt liggen, dus we liepen een halte terug om op te stappen zodat Rick de opstopping kon verhelpen en iedereen een tube had.

N

Na deze heerlijke relax ronde ging ik met Pepijn een banaan eten en Rick is van wat glijbanen gegaan, ze hadden ook een tube glijbaan voor kinderen, dapper als ik ben ging ik daar vanaf. Pepijn vermaakte zich tussendoor in het kinder gedeelte. Met een kleine 2 uur vonden we het weer goed. We hadden “gepland” dat Pepijn in het huisje een dutje kon doen zodat hij de dag beter door kon trekken aangezien we in de middag naar Epcot wilden.

Dit alles verliep prima. Eten,dutje,serie,relaxen. Lekker hoor.

Rond 3e stonden wij weer in Epcot, vanmorgen zei ik nog tegen Rick, we hebben nog geen regen gehad… Voel je m aankomen? Donkere wolken en een goede bui. Voordeel ervan is dat er mensen naar huis gaan. We hebben aardig wat kunnen doen. De finding nemo blijft mooi en deden we 2x. Ook was er turtle talk met crush, aangezien het regende en wij binnen droog zaten pikte we die ook mee. Wel leuk trouwens.

We liepen hierna verder, het weer klaarde op. We gingen naar The Land. Hier hadden we een FP voor maar we konden zo doorlopen. Doen we dat maar. Wel een leuke ride. God ik ben zo slecht in de details te onthouden soms.. Volgend mij een soort van eco systeem dat Epcot gebruikt. Het kweken van groente, planten en fruit kwam voorbij, maar ook kweekvijvers. Een educatieve ride, maar het moraal ben ik alweer kwijt.

In Epcot vind het food and wine festival plaats, wijn kan mij gestolen worden maar eten daarintegen.. 😁 We liepen dus weer een ronde langs alle landen, en het was een soort van foodtruck achtige bedoeling. Zo aten wij fish and chips in Engeland, sushi in Japan en braadworst en een biertje in Duitsland. Hier hing een hele relaxte sfeer. Het weer was goed, het eten oke, Pepijn had het naar zijn zin. Genieten dus.

We pikten nog wat attracties mee en eindigde met een een reisje door de tijd. Deze speelt zich af in de grote bol. Mooi gemaakt, zodra je instapt moet je aangeven welke taal je wenst te horen, wij lette niet op en voor we er erg in hadden zat Pepijn al te tikken op het scherm en koos voor de chinese optie, talenknobbel die knul.. In ieder geval het was een mooie ride, vanaf de prehistorie werden we langs de geschiedenis geloodsd. Met deze rit sloten wij de dag af.

Het was inmiddels half 8. Bij de ingang lieten we nog foto’s maken, we haalden nog een koffie met (reuze) donut en zo reden we lekker terug.

Pepijn lag al snel in dromenland bij thuiskomst. Morgen willen we naar the Florida mall.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s