Just another (relax) day..

Vandaag was niet bijzonder spannend. We konden weer lekker uitslapen en na ons ontbijt gingen we weer op pad. The Florida Mall.

We begonnen goed en streken neer bij de Starbucks voor een salted caramel macchiato. Lekker 😋 We liepen nadien een rondje door de mall, we kwamen uit bij de abercrombie en slaagden beide. Pepijn vond het wel weer genoeg in de buggy dus op de arm en om en om konden we passen en meten.

Ik had gelezen dat er hier een playland was, dus die opgezocht en zo kon Pepijn daar de boel verkennen.

Nadien had hij er minder moeite mee. We hadden weer eens trek en liepen naar het “dining paviljoen” ofwel foodcourt. Blijft een prachtig concept, allerlei eetzaakjes en zo kan je zelf kiezen wat je gaat eten, pizza,hamburger,sushi,chinees alles is aanwezig. Wij kozen voor the philly cheesesteak en dat smaakte goed.

Nadien nog even langs Carlo’s bakery die van TLC, geef mijn portie maar aan fikkie 😉 We kwamen trouwens nog langs de Apple winkel en hebben meteen even 2 iphone 8’s aangeschaft. #grapje Ik moest thuis even opzoeken of er iets nieuws was gelanceerd.. Enorme rijen voor de winkel. De iphone 8 dus..

Minder druk was het bij de m&m store. Jawel een hele winkel met m&m merchandise.. We konden m afstrepen van het lijstje. NY & LV hebben we in het verleden bezocht. Overigens geen m&ms gekocht. €8 voor 250gr is zelfs voor ons iets te duur. Kochten een zakje bij de walmart 😁

We gingen weer op huis aan, Pepijn sliep en konden we overleggen en na een powernap en wat chillings gingen we even naar de walmart voor boodschappen. Haalden een ijsje bij de Mac en aten in het huisje spaghetti.

Voor elk gekocht product een tasje..

Voor elk product een nieuw tasje. Gelukkig geen 0,10 per tasje 😁

Na het eten gingen we naar Old town, we konden geen parkeerplaats vinden en reden terug naar de nike factory outlet, Pepijn weer nieuwe schoenen 🙈 Nog een gift shop aangedaan voor onze eigen collectie. Elke staat waar we zijn geweest proberen we een “gebruikte” nummerplaat aan te schaffen. Van de betreffende staat. Hier scoorden we onze “sunshine state” plaat.

In het huisje Pepijn in bad en naar bed, wij gaan een serie kijken. Prima dag zo. De dagen vliegen voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s