Typhoon Lagoon & Shoppen

Vanmorgen vertrokken wij voor de laatste keer naar Typhoon lagoon. Vandaag was de laatste dag dat wij gebruik konden maken van onze 14 dagen entree. Met 3x MK, 2x AK, 2x Epcot, 1x Studio’s, 4x Blizzard Beach en 2x Typhoon Lagoon hebben wij volop gebruik gemaakt van onze entree. Was ook wel een beetje de bedoeling van deze vakantie. Ook besloten wij om vandaag niet meer naar een Disney park te gaan. We hebben genoten, ervaren en beleefd, maar de dagen vliegen om, we willen nog het e.e.a doen dus moesten er keuzes gemaakt worden. Helemaal niet erg.

Afijn eerst maar eens plonsen,dobberen,ontdekken en zwemmen at TL. Is toch ook een prachtig mooi zwempark. Pepijn had de tijd van z’n leven in het kinder gedeelte. Hij kroop en bewoog door de stroompjes en rotsblokken. Rick en ik pakte nog een glijbaan en nog eenmaal met z’n alle een ronde in de lazy river. Wat gaan we dit missen. Het was heerlijk!

Tegen de middag reden we weer terug. Wij hebben het na een uur of 2/3 ook wel gezien. We stopten onderweg bij Panera bread, aanrader. Zowaar een gezonde kaart. Vers belegde broodjes met gezonde producten. Het smaakte ons goed. Bij thuiskomt Pepijn een dutje en wij weer chillen.

Na de middag reden we weer naar een outlet. Bij de Levi beide goed geslaagd met een goede actie. We kunnen nu wel zeggen dat onze winter garderobe een soort van compleet is. Onderweg stopte we bij de Applebees waar we aten. Nadien nog een rondje door de super target en zo was het alweer gauw laat.

Morgen doen we eens gek en vertrekken we op tijd naar Clearwater Beach. De west kust/golf coast van Florida. 1,5 uur rijden. Het schijnt witte stranden en helderblauwe zee. We willen toch eenmaal het strand gezien hebben. Daar over later meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s