Clearwater beach & Tampa (outlet)

We zouden vanmorgen op tijd vertrekken naar het strand. Alleen zaten we in vakantie modus en was het toch wat later. In alle haast van alles bij elkaar geraapt en rond half 9 zaten we dan in de auto op weg naar Clearwater.

Florida is plat.. Erg plat. Onderweg is er niet veel bijzonders te zien. We stopten bij de drive tru van Starbucks voor een koffie en vervolgden onze weg. We kwamen langs Tampa af en zagen wat hoogbouw.

Na een kleine 2 uur kwamen we aan in Clearwater. Pepijn hield zich goed en wij moesten mega nodig plassen. We parkeerden heel optimistisch de auto tot 3 uur smiddags. We liepen direct naar Starbucks voor een plas stop.

Afijn de buggy zat vol geladen en zo liepen we naar het strand. Buggy en zand zijn geen goede combinatie 😂 Het was ploeteren maar we raakten dichtbij zee.

Het strand was prachtig wit en de zee was helder. De zon scheen volop met een aangenaam briesje een mooi uitzicht op de pier en Pepijn was in zijn element. Kon hem nog net een zwembroek aandoen en factor 50 opsmeren maar die was al gauw gevlogen. Zonnebrand, kruipende baby en zand zijn geen fijne combi.

Rick en ik stonden meteen weer met beide benen op de grond. En wisten direct waarom wij geen strand vakanties doen. Overal dus ook daar waar de zon niet schijnt zit zand, ik heb er zo’n hekel aan. En dit was van dat hele fijne plak zand wat je er niet zomaar af krijgt. Maar goed alles voor je bloedje.. Die kroop richting de zee en raakte zo’n beetje overstuur toen hij eruit moest. Na een goed uur hadden wij het gehad. Koekeloeren op een handdoek en zand happen is niet aan ons besteedt. Pepijn zette het nog op het brullen want die vond het wel leuk, en zo stonden wij te stuntelen in de brandende zon om Pepijn een schone luier aan te krijgen. Natte broek en zand is ook geen goede combi voor baby billetjes. We zwoegde terug naar de pier met zweet en zand all over the place en ik was er wel klaar mee.

We liepen terug naar de auto, pleurde de airco vol open en aten als echte hollanders daar ons zelf gebrachte broodje op. We fatsoeneerde ons zover dat ging en reden weg van Clearwater beach!

Pepijn sliep al na 100 meter en zo reden wij naar een outlet in Tampa. Pepijn werd na 45 min wakker en we hadden zin in een ijsje bij de mac. Alleen het ijs was op. Hoe verzin je het? We reden door naar de outlet waar we snel een rondje liepen en niks kochten. Behalve een ijsje bij de Mac die heerlijk smaakte.

We reden terug naar ons huisje. Waar Pepijn weer lekker kon bewegen en wij half op de bank uit zaten te puffen.

Tegen 5 uur reden we naar Texas Roadhouse en wat hebben we hier lekker gegeten. We waren beter voorbereid en vroegen om een plek met high chear and no booster. Helemaal prima. Ik had de lekkerste spareribs en chicken en Rick had pork chops, Pepijn boontjes en aardappel puree. Het was zoveel dat Rick een deel mee naar huis nam. Bij het zien van de rekening kregen we te zien dat de gehele opbrengst van deze dag naar the red cross gaan. Voor de slachtoffers van orkaan Irma. Goede actie.

We gingen naar het huisje en liepen nog een ronde. Waar we een kleine krokodil tegen kwamen. Super tof.

Pepijn lekker in bad en naar bed, wij al een beetje aan het ruimen en chillen. Morgen nog een keertje buiten de deur ontbijten. Nog eenmaal naar een outlet. En naar Disney spring waar we iets van een souvenir voor ons zelf willen kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s