Zwemmen & souvenir shoppen

Bah de laatste vakantie dag is aangebroken en wanneer ik dit typ alweer bijna ten einde.

We gingen ontbijten bij de IHOP. Pepijn is zó veranderd deze vakantie. Met uit eten hebben wij geen kind aan hem. Hij heeft in de gaten dat hij met zijn glimlach de aandacht trekt. Dus alles wat voorbij loopt krijgt een glimlach, mensen stoppen voor een aai over de bol of een high five, mensen aan een andere tafel worden verplicht kiekeboe mee te spelen. Dit was niet alleen vanmorgen maar eigenlijk altijd deze vakantie. We worden overladen met complimenten. Mag ook eens gezegd worden toch? Hier schrijft een trotse moeder.

Afijn nadat we uitgebunkerd waren gingen we voor de laatste keer een rondje walmart, op tandpasta na kochten we niks. Al zagen we genoeg aan kerst/halloween decoratie. Maar ja de koffers zitten al aardig vol.

Bij thuiskomt gingen we nog eenmaal zwemmen. We hadden het zwembad voor ons alleen en ook bij het splash pad was er niemand. Heerlijk 1,5 uur kunnen vertoeven. Pepijn ging kopje onder en Rick filmde dat. Ik knipte er later een foto uit.

RRond de middag gingen we terug en Pepijn deed een dutje. Wij begonnen al met puin ruimen. Het leek hier wel een studenten flat. #vakantie. We maakte ook een begin met de koffers in te pakken. We kwamen met weinig, gooiden oude kleren weg en zo maakte we ruimte voor al het nieuwe spul.

Pepijn werd op tijd wakker en zo gingen we naar de outlet. Alweer? Hoor ik menig mens denken. Ik had 2 weken terug al ugg pantoffels gezien. Mijn huidige paar waren na 5 jaar intensief gebruik op.. Hier waren ze mooi afgeprijsd maar nog een flinke uitgave voor pantoffels. Goed Rick heeft mij moeten overhalen en ik ben toch overstag gegaan. Ze zijn foei lelijk, maar zo onwijs fijn aan mijn voetjes. Hierna was het gedaan met outlet shoppen en na een koffie gingen we naar de laatste stop. Disney springs.

We wilden een mooi souvenir voor thuis. Een aandenken aan deze fijne vakantie. Iets met Disney en een jaartal. Het werd uiteindelijk een leuke fotolijst. Helaas geen foto zit goed ingepakt. Ook wilden we een mooie kerstdecoratie voor in de boom. Na veel en goed zoeken zijn we ook hier geslaagd voor een mooi exemplaar. Vinden wij dan. Ook deze werd goed ingepakt.

Handig: onze buggy hoefden we niet steeds in te klappen. Zo’n grote kofferbak.

We snoven nog een keer disney op en verlieten springs. Nog een keer naar een souvenir shop langs de kant van de weg voor een magneet en toen voor de laatste keer uit eten.

We kozen voor Chillis. Dit is weer prima bevallen. Heerlijk gegeten en nadien haalden we nog een lekker ijsje bij de mac. De 10.000 kcl waren weer behaald. Voor de allerlaatste keer.

De koffers zijn bijna ingepakt. Alles is in zoverre opgeruimd. Morgenochtend de laatste dingetjes opruimen en inpakken. Inchecken kunnen we niet online ivm reizen met kind. Prima doen we dat morgen wel aan de balie. We vertrekken om 14:00 met overstap op Philadelphia waar we 2 uur de tijd hebben en dan de vlucht van ruim 8 uur naar Amsterdam. Waar we zaterdagochtend aankomen. We vertrekken op tijd. Haha. Volgende verslag zal wel uit Nederland komen.

Voor nu we hebben genoten en gaan met een beetje pijn in ons hart op huis aan. Het was gewoon fantastisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s