Florida 2018

Eind van de week vertrekken wij (alweer) naar Florida! Het vakantie gevoel is er nog niet helemaal, ondanks dat alles al “gepland” is/aangekocht of gewoon geregeld.

We gaan weer 3 weken en voor nu is de weersverwachting goed, in ieder geval deze week geen naderende orkaan. We hebben een villa met privé zwembad gehuurd in Orlando hier verblijven wij ook de 3 weken. Na aankomst op de luchthaven kunnen we onze huur auto ophalen. Een midsize SUV is geboekt bij alamo deze keer met additional driver zodat wij beide kunnen gaan rijden.

En wat is de planning deze vakantie? Aanvankelijk was de bedoeling veelal niksen en we zien het wel, we kochten voor een prikkie toegangskaarten voor Seaworld, Aquatica en Busch Gardens, deze zijn onbeperkt 14 dagen geldig. Maar een week of 3 geleden kregen wij in huize Aarts Mickey kriebels en na een nachtje of 2 slapen en wat overwegingen besloten we ook om weer de ultimate passen voor Disney aan te schaffen. Ik wou sowieso 1 dag naar Disney, juist omdat Pepijn nu een beetje interesse krijgt in Mickey en wij het zelf ook wel erg leuk vinden. Afijn 1 dag Disney is in verhouding best wel duur, 3/4 dagen is ook aan de prijs (naar wat je krijgt) en voor een beetje extra hebben we nu 14 dagen entree voor de 6 Disney thema parken inclusief de memory maker.

We gaan met redelijk lege koffers heen dus er zal hier en daar ook wel geshopt worden. Verder nog een lijstje gereed voor bezienswaardigheden in de buurt. Voor als we daar zin in hebben.

Pepijn gaat uiteraard deze keer ook weer mee, een jaar ouder, een nieuwe fase. We zijn erg benieuwd hoe wij en hij het gaat ervaren, vorig jaar was alles prima want hij kon geen kant op, had geen eigen willetje en vond alles wel best. Dat laatste is nog steeds wel maar hij rent en vliegt het liefst alle kanten op, is snel onder de indruk en vind alles “wauw” en “mooi” en heeft met vlagen een heerlijke dwarse bui en doet precies dat wat niet de bedoeling is 😉 Maar we hebben vakantie en “go with the flow” is het motto, zoals gezegd het één en ander gepland, maar niet op de minuut. We hebben immers vakantie.

Ook weet ik niet of ik elke dag een update plaats, dat zien we daar wel. Ik vind het zelf wel erg leuk om te doen, maar als ik een avondje geen zin heb, dan niet! Vakantie hé 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s