Blizzard beach en relaxen!

We raken aardig in het ritme al doet Pepijn er een schepje bovenop, die slaapt meer dan klokje rond! Zijn we niet gewend maar kunnen we wel aan wennen, natuurlijk veel indrukken te verwerken.

Afijn vandaag startte wij de dag met een ontbijt bij de Denny’s, lekker gegeten al moest dat in een rap tempo want Pepijn had er niet zoveel zin in.. Nadien gingen we op weg naar Blizzard beach!

En wat hebben wij (alweer) staan te genieten. Eerst even omkleden en een plekje gezocht en direct het zwemvest aan en zo gingen wij het kinder gedeelte opzoeken. Diverse glijbanen en Pepijn genoot zichtbaar, en “nog een keer” “die kant op” “glijden” was een veel gehoorde kreet deze ochtend.

DSC_1147.JPG

Nadien gingen we met z’n alle nog de lazy river in en Rick en ik pakte nog een glijbaan, geen camera bij de hand dus ook geen foto’s. Nadien nog een rondje glijden voor Pepijn en zo was het al snel later, en gingen we op weg naar de villa. Dit deden we bewust, ik vond het fijn dat Pepijn een fatsoenlijke middag slaap deed. Kan niet elke dag verlangen dat ie voort komt op hazenslaapjes, daar wordt de vakantie iets minder plezierig van.

Pepijn naar bed en wij installeerde ons op de bank (waar ik na 2 uur wakker werd, hallo vakantie) Rick nam een plons in het zwembad en Pepijn maakte we na 3 uur maar wakker. We gingen direct op pad naar Nike outlet winkel, geslaagd voor de kleine man, en inmiddels was het alweer etenstijd, tsja wat moet je anders. We besloten om naar Chillis te gaan waar we allemaal lekker hebben gegeten.

Morgen staat Epcot op het programma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s