Epcot and chill!

Epcot stond dus op het programma vandaag en vanmorgen keek ik even op de app voor een FP en zo kon ik Frozen vroeg in de ochtend toevoegen in plaats van laat in de middag.

Na een ontbijtje thuis op pad naar Epcot. Het was weer lekker warm en bij aankomst niet zo heel druk.

Pluto stond ons al op te wachten en zo ging Pepijn knuffelen met pluto (helaas staan de foto’s nog niet op de app ivm storing)

Onze eerste attractie was future World, in de reusachtige bol naar het onstaan van de oertijd tot aan heden, een reis door de tijd. Pepijn was het hier iets minder mee eens en vond vooral het donker spannend.

Nadien naar finding nemo, blijft een hele mooie al vond Pepijn Bruce de haai een beetje eng. Nadien nog wat gespeeld en door naar Frozen.

We zaten vooraan en de rit was een beetje hobbelig,donker, hard geluid en spannend. Dus halverwege kroop Pepijn in tranen op schoot, deze deden we geen tweede keer. Ook al was de wachttijd minimaal. Wel grappig bij het uitstappen is het “doei boot” en rent verder alsof er niks aan de hand is. We pakten in “Noorwegen” koffie met wat lekkers, en dit was denken wij een Noorse delicatessen, wij vonden het iig niet erg lekker.

We wandelde door het park, wat overigens heel mooi is maar niet echt “Disney” maar toch wel een aparte sfeer. Onderweg gingen Rick en ik na elkaar in Test track. Blijft een vette attractie. Je zit in een auto die in allerlei omstandigheden tests maakt en als slot met een mega snelheid de autobaan op racet. Hier konden we overigens gebruik maken van de single rider lane. Wachttijd 5 min. Regulier 60 min. Bij de uitgang van deze attractie is een ruimte met auto’s en interactieve games dus hier vermaakte we ons terwijl wij wachtte op Rick.

We deden nog een rondvaart bootje attractie in Mexico en besloten wat we zouden doen. Het was warm, we hadden allemaal niet echt onze dag en vonden het wel even best. Dus we gingen op weg naar de villa.

Onderweg haalde we lunch bij Panera bread, soort “luxe” Subway? Erg lekkere en goed belegde broodjes. Deze aten wij op terwijl Pepijn naar bed ging. Deze had al een bth pindakaas/honing op. Dit zijn sandwiches die verkopen ze in de walmart vanuit de vriezer. Dus als we weg gaan nemen we een pakketje mee. Exact dezelfde broodjes worden aangeboden in Disney voor een dollar of 6/7. We zijn niet gierig maar wel een beetje bewust.

Pepijn werd al snel weer wakker en we hadden de middag nog voor ons. We zijn beide “onrustig” nog niet echt het relaxte vakantie gevoel. Het idee van steeds op pad “moeten” heel vreemd. Afijn daar gaven we nu niet aan toe en we verbleven de hele middag in ons zwembad. Het was heerlijk weer en we hebben ons alle drie prima vermaakt!

In de avond zijn we op pad gegaan voor wat te eten en het werd panda express. Chinese fast-food. Dit smaakte erg lekker!

Nadien nog even naar de walmart voor wat kleine boodschapjes en waar Pepijn z’n energie kwijt kon, wat er bij hem in z’n eten zat weten we niet maar hij was niet te houden van enthousiasme 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s