Typhoon lagoon

Thuis lekker ontbeten met wafels! Het is immers vakantie. Na wat lezen,tv kijken en wasje draaien gingen we op pad naar het waterpark van Disney. Typhoon lagoon!

Pepijn had de tijd van z’n leven en onze tong hing op de blote voeten. Alles voor je bloedje natuurlijk maar wij hebben geen “rustig stil zit exemplaar” (al zullen de meeste lezers dat onderhand wel begrepen hebben)

Dus we begonnen met glijden in de tube. Een keer of 10 achter elkaar. 1 van ons zette hem aan het begin erin en de ander pikte m aan het eind op. (niet zelfstandig te krijgen 😉)

Met wat drama tranen het pad verlaten op naar het grote bad waar om de zoveel minuten een reusachtige golf op kwam zetten. Bij Rick in de armen meebewegen op de naschokken van deze vloed vond hij geweldig! (beetje jammer dat we beide vast geroest zitten aan onze telefoon, behalve met deze momenten) Dus gebruik uwe fantasie.

Er waren nog 2 glijbanen van een meter of 5/6 en daar moest gebruik van worden gemaakt. Alleen voor kinderen. Dus hup hetzelfde riedeltje. 1 mee omhoog de trap op de ander ving m op. Natuurlijk is herhaling de beste remedie dus we hebben flink bewogen deze ochtend. En Pepijn straalde. En daar doe je het uiteindelijk voor. Nog een half rondje lazy river waar we allemaal bij konden komen.. Rick pakte nog een glijbaan. Pepijn en ik verbleven in het kinder gedeelte. Prima ochtendje zo.

Na 2 bananen en een sandwich was het tijd om te gaan. Pepijn lag al snel in dromenland in de auto en konden we nog even over leggen in de villa. Wij lunchte ondertussen en keken serie/lezen.

We besloten nadien “even” naar de outlet te gaan. Nu vonden wij onszelf al mega slim door niet naar een park te gaan in het weekend, nou daar kan ook een outlet bezoek aan toegevoegd worden. Wát een ellende om er te komen, druk op de weg. Toen méga druk op de parking dus een suf tijdje moeten rijden voor een plekje. In de mall an sich liep je niet over de koppen, maar het afrekenen waren gewoon serieuze rijen.

Natuurlijk ga je vergelijken met vorig jaar, toen leek het een stuk rustiger te zijn overal. (op de weg voornamelijk) Waren de inwoners gevlucht vanwege Irma? Minder toeristen vanwege Irma? We rijden best vaak file tov vorig jaar. Het mag de pret niet drukken, het valt ons gewoon op.

Afijn na een rondje outlet waar we besloten om later terug te keren op een doordeweekse dag vroeg in de ochtend (en Pepijn in buggy mét filmpje 😁) gingen we richting onze villa. Onderweg aten we simpel fast-food bij de Wendy’s. Lekkere burger. Nadien nog even een beetje boodschappen (water vliegt er doorheen) en Rick en Pepijn plonsde nog even in het zwembad.

Prima dagje zo! Morgen verlaten we Orlando en gaan we naar een natuurpark. Misschien krokodillen spotten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s