Chillen en Animal kingdom

Allereerst een dank je wel! Voor de trouwe reageerders, de likers en een hallo tot de anonieme! Heel leuk om te zien (statistieken) dat mijn blog goed bezocht wordt. Waarvoor dank!

We zijn deze dag ultra chill begonnen. Met uitslapen. Heerlijk tot 8 uur. We kleedde ons aan en gingen op weg naar de IHOP voor een lekker ontbijt. (Dit was genoeg om met de lunch een schaaltje yoghurt te nuttigen)

Bij terugkeer in de villa doken we het fijne zwembad in. En dat hielden we goed vol tot voor de middag. Pepijn een bth en die ging lekker naar bed. Ik las wat, Rick keek serie en rond half 2 werd Pepijn wakker. En vertrokken wij naar Animal kingdom.

Het viel mee qua drukte geen lange wachttijden en zo liepen we eerst naar de Everest achtbaan. Eerst nog een leuke familie kiek!

Pepijn installeerde we bij de treinen en zo konden wij omstebeurt gebruik maken van de single rider lane. Super uitvinding dit.

Nadat we klaar waren gingen we in de rij staan voor een meet en greet met Mickey én Minnie. 20 min! Moet te doen zijn, toch? Hier moesten alle trucjes uit de doos om Pepijn enigzins bij ons te houden. Maar we made it. Bij het zien van Mickey was alles weer goed. En het was weer een leuke ontmoeting. Pepijn werpt zich meteen in de armen van Mickey om te knuffelen.

We hadden een FP staan voor de Pandora attractie. Was weer erg mooi. Pepijn wist niet of hij moest lachen of huilen. Maar heeft de rit goed doorstaan.

We liepen langs de LionKing theater af waar de show binnen enkele minuten zou beginnen. Ik wou deze graag zien, we durfde het niet aan met Pepijn dus Rick stelde voor dat ik alleen ging en hij met Pepijn naar de speeltuin ging. Niet de gezelligste oplossing maar wel heel fijn.

De show was erg mooi in elkaar gezet. Mooie decor. Veel zang,dans en acrobatiek.

Na een half uur was de show klaar en zocht ik mijn mannen 😉 op. Pepijn had een gezicht zo rood als een tomaat, die had zich flink uitgeleefd met klimmen en klauteren. Hij ging dan ook zonder strijd de buggy in.

We besloten het hierbij te laten. We hadden alles gezien. Sowieso vinden wij dit park al heel mooi om gewoon door heen te lopen en gingen rustig aan naar de auto. (Dit is ook onze bewuste keuze geweest om 14 dagen entree te pakken. We kunnen gaan en staan wanneer we willen zijn we het beu dan gaan we gewoon en hoeven we niet de dag vol te maken tot sluiting, vooral met Pepijn is dit voor ons heel fijn)

Pepijn zat lekker te knikkebollen en we besloten om langs de mac te gaan. Geen zin in lang tafelen en geen zin om te koken. Dit smaakte prima. Wat overigens heel erg is.. Bij het zien van de grote gele M horen we steevast “ijsje”? We hebben hier 2x een ijsje gehaald. Of “appelsap” Bij het avond eten als we uit eten krijgt Pepijn een pakje appelsap. (Dit krijgt huis thuis nooit, gewoon omdat we het niet in huis hebben en hij prima melk en water drinkt) Dus ook voor hem is het vakantie. Grappig feitje. Z’n appelpartjes had hij sneller op dan z’n frietjes.. 😁

Bij thuiskomt lekker douche en naar bed waar we hem nog lang hebben horen liggen kletsen. Beetje dagverwerking. Morgen naar het Magic Kingdom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s