Happily ever after

Om half 7 ging de wekker, dat was eigenlijk een uur of 2 te vroeg. Vandaag stond Magic kingdom op de planning. En deze dag was bijzonder magische! We hebben het reuze naar ons zin gehad, alle 3 😉 Doordat we vroeg aanwezig waren stonden we bijna vooraan geparkeerd (en ja dat scheelt echt meters) en konden we eigenlijk zonder drukte zo naar het park toe.

9 uur wordt het park geopend en voor die tijd mag je al door de mainstreet richting het kasteel alwaar je moet wachten. Met een leuke openings show(tje) gaan om 9 uur de poorten echt open. We begonnen deze keer links om met de klok mee.

En zo startte wij in Jungle river cruise, de naam zegt het al. In een bootje een tochtje door de jungle met allerlei diersoorten (nep) en een leuke gids met flauwe woordgrappen (echt) Na dit tochtje een familie kiek.

 

Nadien liepen we meteen door naar Pirates of the Cariben. Jawel donker en spannend maar wel heel mooi. Pepijn kroop op schoot en met wat afleiding “kijk Dana & Donna” (hondjes) had hij de rit zonder huilen doorstaan.

We kwamen bij Splash mountain, Pepijn mocht niet mee maar een wachttijd van 10 min was prima te doen om na elkaar te gaan, en wat was dit een onwijs toffe ride! Boomstammen attractie 3.0 Echt heel erg Disney, een lange ride met onderweg super mooie decoratie en leuke (schrik) effecten. Met een beetje pech of mazzel is maar hoe je het ziet, kan je drijf nat worden.

DSC_1430.JPG

Toen ik de ride verliet zag ik een playground dus ik parkeerde mij daar met peuter en Rick ging splashmountain in. Overigens was hij drijfnat (en ik niet) Pepijn leefde zich lekker uit en kon zo nadien goed de buggy in alwaar we doorliepen naar Fantasyland. Hier een FP voor “its a small world” vond ie leuk! Daarna 2x achter elkaar de theekopjes in, nou we scoorde punten hoor, draaien is zeg maar zijn ding.

DSC_1457.JPG

 

Ondertussen aten we nog een bak nacho’s naar binnen, deze bestel je “kaal” een bak nacho’s met wat beef saus en dan staat er een “topping” bar waarmee je je nacho’s kan aanvullen. Was een flinke boterham. Maar erg lekker!

DSC_1461.JPG

Het was het tijd voor Ariel en under the sea, als ik zeg dat we deze 4x!! achter elkaar hebben (MOETEN) doen dan is de missie geslaagd denk ik zo. “nog een keer” en deze was ook erg mooi! En we konden overigens ook zo doorlopen steeds.

We hadden nog een FP voor winnie the pooh en bij deze leverde we al onze credits weer in. En wanneer je het door kinderogen bekijkt kan ik me er iets bij voorstellen. Hobbelig karretje, pooh is weinig te zien, heel donker en een decoratie alsof je aan de LSD heb gezeten (veel black light/spiegels/gekke gezichten) En dat terwijl Pepijn sinds kort pooh heeft ontdekt..

Het was tijd voor een dutje, we liepen rustig aan richting het spookhuis waarvoor ik weer nieuwe FP vast had kunnen leggen, dus zo konden we na elkaar het spookhuis in. Pepijn die sliep ondertussen. Ook weer een erg mooie ride.

En toen was het inmiddels 3 uur en de koek was op! Het was bloedheet, echt 6L water doorheen gevlogen en zo zijn we lekker naar de auto gegaan! Maar niet zonder iets gekocht te hebben.. Een prachtige Pooh knuffel (geloof meer voor ons zelf, Pepijn mocht echt van alles uitzoeken maar knuffelde even en legde het weer terug, of zei gewoon NEE, dus nu staat pooh op het nachtkastje) een fotolijstje én een sneeuwbol deze vond Pepijn wel erg leuk.

wdw201826189719036_413330546902_dsnyRes-base_dsnyLoc-reg.jpg

We kwamen bij de villa (de rit vanaf Disney naar de villa kan ik me niet herinneren ZzzZZ) en plonsde allemaal het zwembad in! We aten soep en een broodje en voor Pepijn had ik mash potatoes en doperwtjes en zo aten we allemaal lekker! Na het eten nog even naar de walmart onze voorraad was aardig op.

Deze dag hebben we echt ontzetten genoten, het was gezellig druk in het park, korte wachttijden, Pepijn had het reuze naar zijn zin. Dat snoetje spreekt dan boek delen. Deze was voor herhaling vatbaar en anders hebben we de mooie herinneringen nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s