Vakantie!?

Vroeger thuis toen ik nog een mini Bianca was hadden we op een druilerige zondag weleens “pyama dag” Voort hebben we dat steeds minder.. Eigenlijk altijd aangekleed voor de ochtend om erop uit te gaan.

Vandaag was anders. Rond half 8 werden we gewekt. “maaamaaa” en ons ochtend ritueel is dan knuffelen in bed. En dat werd met boek/filmpje blijven liggen. En na een tijdje gingen we maar eens ontbijten.. Pepijn installeerde zich nadien in de stoel met “Mickey mouse clubhouse” ik met een boek erbij (na een wasje weggewerkt te hebben)

Rick ging even alleen naar de winkel. Hij was gisteren z’n zonnebril verloren en deze heb je toch wel een soort van nodig hier. Hij was geslaagd!

Tussendoor nog wat fruit en tegen half 12 kleedde we ons eens om. In zwemkleding 😁 uurtje plonsen. Lunchen en Pepijn weer slapen.

Deed ons allemaal goed zo’n rustige ochtend en middag.

In de namiddag reden we weer naar Magic Kingdom. Achteraf gezien hadden we dat beter kunnen laten. Het regende met vlagen en het was behoorlijk druk. En na een rondje te hebben gelopen met wachttijden van +30 min zijn we richting de auto gegaan. (10/15 min wachten is echt wel het maximale met Pepijn. Om het voor ons allemaal leuk te houden. We hadden alles gedaan qua attracties en hadden fijne herinneringen van afgelopen dinsdag in ons hoofd, het was goed zo)

We stopten bij “five guys” en hebben hier super lekkere (en dure) burgers gegeten. Fast-food burger naar een hoger niveau. Elke burger wordt vers bereid. Pepijn at een hotdog smaakte allemaal top! Toen we naar buiten liepen zagen we dit:

Onderweg stopte we voor krispy kreme donuts (#diëten na de vakantie 😂) en toen fijn naar de villa.

Pepijn kreeg voor het slapen gaan een extra lange knuffel een mega dikke kus en ik vertelde m nog eens hoeveel ik van m houd. #oss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s