Shoppen & Zwemmen!

Was een geslaagde dag vandaag! Geslaagd met onze aankopen en het naar ons zin gehad in Blizzard beach!

We reden bijtijds weg richting de outlet, waar we vorige week moesten zoeken naar een plekje hadden we nu ruime keuze. Ook in de winkels zelf was het lekker rustig. (valt het al op dat wij totaal niet van drukte houden 😀 ) We hadden 4 winkels in gedachte waar we heen wilden, GAP,Levi,Adidas en Nike, nou jongens het is gelukt hoor. Want winkelen met een peuter die niet graag in een buggy wilt zitten maar continu rond rennen is een behoorlijke opgave. Ik laadde mijn tas vol bij de GAP terwijl Rick Pepijn bezig hield, rondje rennen en uiteindelijk met snacks en netflix even in de buggy. Goed geslaagd.

Toen op naar de Levi waar we beide wel een jeans wilde. Pepijn weer in de buggy met netflix en zo konden we ongestoord van alles passen en meten en liepen we met 4 jeans de deur uit. Held die Pepijn en wij ook zeer content met onze aankopen. Even vlug de Adidas in, ik ging recht op m’n doel af, juiste maat, passen en afrekenen ik hield Pepijn onder m’n hoede zodat Rick even de Nike in kon om alvast te kijken. Uiteindelijk was hij zo terug zonder keuze, niks naar zijn zin.

DSC_1605.JPG

We waren klaar en we gingen lunchen in de foodcourt! Dit werd een broodje philly cheesesteake en voor de peuter een croissant. We liepen naar de auto en hadden vanmorgen onze zwemspullen meegenomen dus we konden meteen naar BB. Onderweg viel er 1 in slaap en bij aankomst hebben we nog een klein half uurtje gewacht tot hij wakker werd.

Nou was een feestje deze middag, lekker dobberen op de lazy river alwaar er 1 kopje onder ging, wiebelen op een tube vergroot die kans. We stapten onderweg uit en Rick en ik gingen beide weer van de waterglijbaan. Super vet, kei kapot van die rot trappen met tube maar zeer de moeite waard.

We gingen verder naar het grote golfslagbad, en wat heeft Pepijn het daar naar zijn zin gehad, die golven vond hij geweldig en zo hebben we daar een uur vertoefd, hij kon lekker lopen ging niet al te ver voor zichzelf en zocht andere kindjes op. Gelijk even wat beleefdheidsmanieren verteld, “Nee Pepijn, meisjes doe je niet meteen aaien en kusjes geven, doe maar gewoon zwaaien en hallo zeggen” (echt niet gelogen, kleine casanova)

Erna pakte ik de lazy river (Pepijn had een trauma en liep met Rick mee) naar het kindergedeelte. Hier ook weer prima vermaakt, we hoefde deze keer niet 20x op en neer met de tube. Maar hij vond de fonteinen mega boeiend, en ook de andere kindjes. Hij ontdekte de glijbanen (waar hij redelijk alleen heen kon lopen en af kon gaan) en zo hadden we het allemaal relaxed. Rick waagde zich aan de “Summit Plummit” de hoogste waterglijbaan in het park, dat is waar het skihuisje is, met de trap omhoog en met een beetje zenuwen maakte hij de “vrije” val! En dit moest ik melden, met een snelheid van 54 mijl per uur. (nieuwsgierig? Je kan deze slide terug vinden op youtube) Die man zit onder de blauwe plekken op de ellebogen en knieholtes, maar het was de moeite waard.

Eind van de middag gingen we voldaan naar de auto, onderweg aten we een ijsje bij de mac (het is wat met al die opa’s en oma’s en “zakgeld” voor die Pepijn) In de villa installeerde we ons allemaal in de bank met een boek/ipad/mickey mouse. Ik deed een pizza in de oven en voor Pepijn een “monkey platter” en zo hadden we een fijne dag afgesloten!

DSC_1657.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s