He-le-maal niets vandaag!

O wat hadden we wilde plannen voor vandaag, in de garage van de villa stond van alles aan strand spul, parasollen, strandzitjes, emmers en schepjes the whole shebang voor een dagje strand! Gisteren een strand opgezocht het zou dan ergens aan de oostkust worden. Rick opperde al om vroeg te vertrekken, goed plan doen we..

We werden ergens rond half 8 wakker, en opstaan, aankleden en ontbijten stond niet echt hoog op ons lijstje.. En dat is eigenlijk heel de dag zo gebleven. We zijn er 2x uit geweest vandaag om te eten..

Ontbijtje scoorde we bij de Mac, (serieus in al onze vakantie’s “vroegah” zijn we lang niet zo vaak bij de Mac geweest als nu, van burgers, tot ijsjes/shakes en nu dus ontbijt) En dat kunnen ze wel die Amerikanen ontbijtjes maken bij de Mac, was gewoon prima te doen!

Bij thuiskomst in de villa deden we even een rondje videobellen met het thuisfront, van West naar Zuid we hebben iedereen gehad om (vooral Pepijn) even gedag te zeggen. We plonsden weer in het zwembad en hadden wilden plannen om na Pepijn zijn slaapje naar Seaworld te gaan. Goed idee weer! De uitvoering was alleen wat anders, moeders dook met e-reader op bed (ZzZzzzZZ) En vaders lag onderuit gezakt serie te kijken met geen benul van de tijd. Toen Pepijn eenmaal wakker was en wij een soort van gereed waren was het alweer 3 uur :D:D:D En dat was best prima zo!

Enige tijd later reden we naar de Nike factory store waar Rick een paar Nike (je verwacht het niet) had gezien en deze wilden hij graag kopen. Dus we reden die kant uit en was geslaagd.

We stopte onderweg bij Texas Roadhouse voor ons diner, was erg lekker, al had de optie “loaded” fries voor ons niet zo gehoeven, Rick deed eens gek en ipv van een burger koos hij voor steak en schrimp, held hé! 😉 Bij terugkeer in de villa ging Pepijn even zwemmen en nadien lekker naar bed.

Voor morgen wordt de wekker heul vroeg gezet, Rick heeft een verrassing geregeld, ik ben benieuwd, al heb ik zo mijn vermoedens 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s