Just another Magical day!

Goed zó magical was het niet dat om 6 uur de wekker ging. Rick had namelijk een verrassing geregeld, ontbijten met de Disney characters en de enige optie die er nog was dat was om 7:55. Dus ruim op tijd opgestaan en weg gereden en zo kwamen we in een heel ander Disney!

Het ontbijt vind plaats in “Cape may cafe” en dit restaurant lag bij de Harbour club resort, we waren er op tijd en zo konden we alvorens even de omgeving verkennen, en dit was erg Disney, prachtig onderhouden groen, een mooie boardwalk met vergezichten een zon die opkwam, joggende mensen, een strandje waar ligstoelen stonden en schommelstoelen, het zag er allemaal heel sereen en mooi uit! (En we zijn heel blij dat we niet naar het strand zijn gereden, Pepijn en zand is nog steeds geen goede combi)

We meldde ons op tijd en werden naar onze tafel gebracht, kleine uitleg en starten maar! Er zijn 4 characters Goofy, Donald & Katrien en Minnie mouse, deze lopen in een bepaalde volgorde rond zodat iedereen aan de beurt komt en er de tijd wordt genomen voor foto’s. Pepijn vond het geweldig en wachtte geduldig af tot ze aan tafel kwamen, een knuffel, high five en box en een doei en zo was het voor Pepijn duidelijk dat hij er niet achteraan mocht gaan. Wij genoten net zo hard mee en aten ondertussen van het buffet. Dit bestond uit van alles wat je bij een goed buffet verwacht. Na een ruim uur was het klaar, iedereen gezien en gegeten en dan staat de volgende ploeg alweer klaar. Het was zeker een leuke (& verrassende!! #Rick) ervaring!

SAM_1778.JPG

We reden weer naar onze villa en doken het zwembad in, en na 2 weken ging Pepijn dan “los” het zwembad in! Voorheen in een band, op 1 van ons, of spelen bij het trapje, en deze ochtend aan mijn handen het diepe in en “los” en zo trappelt hij het zwembad door.

Zwemmen en vroeg opstaan maakt moe dus op tijd naar bed! Ik reed zelf even naar wat winkels, Ross dress for less en JCPenny, wou ik altijd eens kijken en was geinig voor een keertje. Bij thuiskomst werd Pepijn wakker en zo veranderde onze plannen heel last minute.

We zouden eigenlijk naar de Hollywood Studio’s gaan, had al 2 FP gereed staan, bij het kijken van de wachttijden (disney app) was alles minstens een uur. En het is ook een park waar weinig te doen is voor peuters. Afijn, ik keek dus bij Magic Kingdom en zag dus wachttijden van 10/20 min. Dus alles omgegooid, rap klaar gemaakt en zo stonden wij om 15;15 in het Magic Kingdom, de truc is, deze gaat om 18:00 dicht ivm “Not so scary halloween party” dit evenement begint om 19:00 en heb je (extra) kaarten voor nodig. Dus het viel ons steeds op, wanneer dit evenement gaande is savonds (geselecteerde avonden) dat het overdag een stuk aangenamer is in het park. (tip van flip)

Dus zo konden wij toch aardig wat attracties doen en hebben we onze Disney tijd waardig afgesloten. Ariel, de theekopjes, Peter pan (deze was verbazingwekkend mooi) en its a small world! Rick en ik deden nog een keer Splash mountain en gebruikte hiervoor de “rider switch” 1 ouder gaat de rij in (Rick) en ik wacht met Pepijn (in de playground) Na 20 min (wachttijd wordt aangehouden) is mijn magic band geactiveerd en kan ik bij terugkomst van Rick door de Fastpass lane. Super goed systeem dus. En is niet heel bekend, en wordt ook nergens aangegeven.

Het was inmiddels 18:00 en zo verlieten wij het park! Tot de volgende keer zei ik, tot volgend jaar zei Rick, maar daar zijn de meningen nog over verdeeld 🙂

Met schaamrood op mijn kaken vertel ik dat we alweer bij de Mac aten, laat uit het park, de weg op, tanken en dan is een burger de makkelijkste en snelste oplossing, En F*ck it deze smaken ook gewoon erg lekker.

Dit was Disney voor dit jaar! Morgen op pad naar Seaworld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s