(enorm heet) Seaworld!

Jaja we klappen in onze handjes, want de nieuwsberichten geven aan “nachtvorst” in Nederland, maar temperaturen van ruim 35 graden en dan iets actiefs doen is best een opgave, zweten daar waar de zon niet schijnt, letterlijk drijfnat.

We begonnen de ochtend in de villa, best vroeg Pepijn was al rond 6 uur wakker. We hebben lekker gezwommen en Pepijn weer op tijd naar bed gedaan.

Rond half 3 liepen we dan in Seaworld! Het park heeft alles wat je verwacht van een thempark, het is zeer netjes en schoon, mooi aangekleed, aandacht besteed aan de decoratie, het heeft 3 grote achtbanen, en nog wat rides, er zijn diverse shows, verschillende onderwater werelden, je kan haaien zien, roggen voeren, zeehonden voeren en bekijken, een dolfijn basin waar je ze bijna aan kan raken. Er klinkt (behoorlijk hard) “sfeer” muziek uit de speakers geen hordes mensen, geen lange wachttijden het deed zelfs een beetje “leeg” aan, en toch mist het iets.. Net dat beetje spark.. Al hebben we ons zeker wel een aantal uurtjes vermaakt.

We hebben de Shamu show gezien, deze is met orka’s en het was echt prachtig, “soak zone” betekent echt nat tot op je onderbroek (nee wij zaten hier niet 🙂 ) 4 reusachtige orka’s die allerlei kunstjes doen, ze zwaaien en klappen, zwemmen rond en tuimelen over elkaar heen en natuurlijk op commando het publiek de volle laag geven.

Hieronder wat foto’s! Van deze namiddag Seaworld!

Nadien besloten we om bij Cracker barrel te gaan eten! Dit is al een heel sfeervol restaurant, echt “old country style” en dit is ook hun menu kaart, ik ben daar niet zo’n fan van, mijn wederhelft wel! Ik at een súper lekkere burger, Rick die had meatlofe en nog wat vleesgerechten, hierbij kon hij 3!!! sides kiezen. Pepijn at broccoli (echt dat kind kan je wakker maken voor broccoli) en een tosti mét appelsap! We hadden voor het eerst sinds 2,5 week een super “lieve” serveerster die oprecht geïnteresseerd was, (dit kennen wij dus van onze westcoast vakanties, hier hebben wij dit nog niet zo vriendelijk meegemaakt) Dit was dus even “thuiskomen” Lekker gegeten in een fijne omgeving.

Overigens hadden wij echt mazzel met het weer. We liepen de parkeerplaats op bij Seaworld en we zagen de flats (paar km verderop) gewoon niet meer van de regen, en in Seaworld zelf geen druppel gevallen. Wel werd er een paar keer omgeroepen dat de rides dicht gingen en gaan ivm het slechte weer wat eraan zat te komen, wat dus niet kwam.

Morgen onze laatste attractiepark “Busch Gardens” deze ligt in Tampa klein uurtje rijden. Een pretpark en dierentuin in 1. Veel spannende achtbanen dus ben benieuwd. Ook een Sesamstraat gedeelte. Zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s