Busch Gardens

We begonnen deze ochtend met een ontbijtje bij de Mac (ja jongens van de week is het weer afgelopen en gaan we zeer strak in het regiem) maar voor nu nemen we het er nog even van. Pepijn kreeg een speelgoed(je) wat normaal bij de happy meal zit, “normaal doe ik dit niet, maar hij heeft zulke mooie ogen” aldus de manager. Sowieso lopen ze hier weg met Pepijn, gelukkig komt ie altijd terug naar ons 😉

Na dit culinaire spektakel reden wij naar Tampa na een klein uurtje rijden reden we de parkeerplaats op waar we opgewacht werden door flink wat staalwerk. Wát een coasters.

DSC_1729.JPG

We liepen richting de eerst voor vandaag en dat werd Cheetah hunt, ik zat in het eerste ritje en wat een ongelofelijke vette baan was dit. Je wordt 3x gelanceerd onderweg nog een twister en flink wat snelheid en het was ook een lange baan. Rick bedankte voor deze baan.

DSC_1732

We hebben zeker niet elke coaster gehad, dit had niets te maken met de wachttijden, die waren 5 min. Maar we zijn niet zulke helden, en helemaal niet als je alleen moet. En dan letterlijk alleen in het karretje zó rustig. Het park an sich is écht de moeite waard. Heel schoon, het heeft sfeer, diverse thema’s goed uitgewerkt, het park is echt ruim opgezet en onderweg kom je verschillende dieren verblijven tegen. We namen de kabelbaan om van de ene naar de andere kant van het park te komen. Rick ging in de River rapids, ik sloeg deze over dat is weer niet mijn ding. Beide (al moest ik Rick overhalen) gingen we in Cobra curs, echt een toffe ride, omhoog met een “lift” en je bakje draait, maakt tempo en achteruit. Geïnteresseerd? Youtube!

Nog een kleine vermelding waard, Pepijn kijkt thuis graag “Pieter konijn” en hierin zit “Hakketak” een eekhoorn, dus jawel, “HAKKETAK” bij het zien van een eekhoorn…

DSC_1743.JPG

We kwamen door Sesamstraat en dat was zo leuk gemaakt, persoonlijk (en dit is misschien vloeken in de kerk en gewoon mijn mening) kan Disney hier nog een puntje aan zuigen. Echt een gedeelte voor de allerkleinste, draaimolen, klimhut, springkussen, en nog wat rides meer, maar het mooiste van alles was het splash gedeelte. Wij waren niet zo goed voorbereid en hadden geen zwemluier mee, dus die liep rond in zijn gewone (schone) luier. Kind had de tijd van zijn leven. (Disney is echt prachtig dat kon je ook wel lezen wat ik daarvan vind, wat ik ook vind is dat er in Disney niet veel voor de allerkleinste is, je moet echt zoeken naar iets van een playground, het zijn allemaal (prachtige) rides maar gewoon een klimrek ergens met wat schaduw (dit had alleen Animal Kingdom) om even je kind te laten uitrazen die toch veel in de buggy zit is iets wat ik als ouder zijnde toch wel heb gemist)

We hebben echt staan genieten van het park en zijn schoonheid, Pepijn vond de razende “treinen” prachtig om te zien dus we hebben veel voorbij zien komen ook ging hij na 2,5 week uit zichzelf de buggy in 😉 Smiddags hebben we ook nog eens lekker gegeten in het park.

Rick en ik deden nog een rondje klassieke boomstammen ride, dju wat een antiek ding maar we waren beide drijfnat. En dat was niet zo heel erg met de temperatuur vandaag, we zijn gewoon weer verkleurd in ons gezicht. Overigens had dit park veel schaduw/afkoel plekken (nee dat had Disney ook niet) Prachtig park zeker voor herhaling vatbaar voor ooit!

DSC_1825

In de namiddag verlieten we moe maar voldaan het park waar Pepijn bij de eerste bocht al in slaap viel, we reden weer terug naar de villa, Rick en Pepijn doken het zwembad in ik haalde wat avondeten boodschappen allemaal geen zin om de deur uit te moeten, werd weer een bordje pasta.

Eind van de week zit het er alweer op. We willen nog naar Aquatica (waterpark) én ik wil nog eten bij The Cheesecake Factory, vrijdag vliegen we pas om 20:00 savonds en heb met de eigenaar kunnen regelen dat we een late check-out hebben. Dus lekker alles op het gemakkie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s