Aquatica waterpark

Deze stond vandaag een beetje als “moetje” op de planning. In het kader van dan hebben we alle parken van onze pas bezocht. Als ik nu vertel dat we morgen nog een keer gaan dan is dat een goed teken toch?

Onze dag begint weer lekker op tijd. 6 uur.. Gelukkig kunnen we rustig opstarten en na wat filmpjes,ontbijten en relaxen kleden we ons aan. Op naar Aquatica!

Klein half uurtje rijden. Met onze pas kunnen we gratis parkeren scheelt toch weer 22 dollar (bij Disney hoef je nog niet te betalen bij de waterparken) De zon scheen flink en we zochten het kinder verblijf op. Onze eerste indruk was heel goed. Een heel schoon en kind vriendelijk waterpark. We plonsde met Pepijn het bad in die deed wat glijbanen. Rick deed er ondertussen ook 1 waarbij de vloer letterlijk onder z’n voeten ging. De herhaling factor was niet groot. Met pijn en moeite kregen we Pepijn uit het zwembad want er was meer te zien. Leg dat maar eens uit aan een 2 jarige 😁 Rick deed een glijbaan waarbij hij door het “dolfijn” bassin heen kwam (niks van te zien, ging te snel) En zo gingen we met z’n alle de lazy river in. Deze is kleiner dan we gewend zijn maar heel mooi! Langs een vissen aquarium en de dolfijnen.

Hierna deden we iets super gaafs. De Rapids. Hier heb je de keuze om een zwemvest aan te doen en ga je dus al drijven door een kolkende stroomversnelling. Echt super leuk! Pepijn vond het ook geweldig. (helaas geen beeldmateriaal, wrs morgen)

We stapte uit bij ons plekje. En na een korte break gingen we naar het kinder gedeelte waar je als ouder zijnde samen met je kind van de glijbaan kan in een tube. Hartstikke leuk.

Er was nog een kinderparadijs en deze zochten we op. Eigenlijk een soort monkeytown maar dan met water. Je komt ogen te kort. Gaat flink de hoogte in, klimmen en klauteren en van de waterglijbaan. Dit gaat gepaard met o-ve-ral waterspuiters/sproeiers/fonteinen. We hebben allemaal onwijs genoten. Krijg het bijna niet getypt, maar dit was zoveel leuker/mooier/schoner/kindvriendelijker/familyrides dan de waterparken van Disney.

Pepijn was ondertussen op (en wij ook) en zo kleedde we ons om en gingen richting de auto, Pepijn viel in slaap. We reden naar de outlet. Rick wou kijken voor schoenen en zo zit ik te wachten met een slapend kind. Is niet erg.

Rick kwam met lege handen terug en we zochten iets te eten op. We reden naar de mall en aten lekker bij Chipotle. Mexicaans.

We liepen een rondje door deze mall met hele dure winkels en scoorde cheesecake bij The Cheesecake Factory en namen deze mee naar de villa.

In de villa even relaxen om nadien richting Celebration te rijden. We aten hier een simpele burger en reden door naar de “fonteinen” Bij het uitstappen riep er meteen 1. “water spelen?” We haalden een bakkie Starbucks en liepen naar de fonteinen. Kind genoot en wij ook, heel mooi met de ondergaande zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s