Relaxen/Reisdag

Vanmorgen werden we een beetje sip wakker. Het zit erop vandaag! We gaan ontbijten bij de IHOP! Lekker. En rijden daarna naar de walmart voor een extra koffer(tje).

B

Bij thuiskomst zetten we alvast een was aan en plonsen het zwembad in. En genieten nog even volop!! Hebben we thuis niet hé 😂 Pepijn gaat naar bed en wij beginnen met opruimen en inpakken. Maar goed dat we de extra koffer hebben. Hadden we anders niet gered. Niet heel veel geshopt maar 3 knuffels neemt best wat ruimte in.

We hebben nog een uur of 2 tot checkuit en Rick en ik plonsen nog een keer het zwembad in. We hebben het onwijs fijn gehad.

Pepijn wordt wakker ruimen de laatste spullen in en precies om 3 uur verlaten we de villa. We stoppen onderweg nog bij Panera bread voor koffie en koek. En appelsap voor de peuter.

Op naar het vliegveld! Auto inleveren. We hebben ruim 1500miles gereden. Iemand bied hulp om de bagage naar de checkin de brengen. Prima. We hebben alleen geen dollars voor tip. “je kan boven pinnen” Yoe laat maar. We sjouwen zelf wel. Dit ging overigens prima. Alles ingecheckt. 3 koffers, autostoel en buggy. Netjes onder het gewicht 20 kg. Alles verliep voorspoedig. En Pepijn deed het ook super. Na de controles aten we bij burger King. De allerlaatste.. (als ik zeg dat mijn spijkerbroek een soort van heul strak zit 😅 dan weet je genoeg) Nu aan het wachten bij de gate. Over een half uurtje boarden.

Er werd omgeroepen als je reist met kinderen onder 5 jaar dan kreeg je voorrang. Hele fijne service. We installeerde ons in het vliegtuig. (opschepmodus aan: bij het zien van onze stoelen zei Pepijn meteen: Mickey kijken? 3 weken terug keek hij idd Mickey op het schermpje, hij pakte een kussentje van de stoel en legde deze op de grond, Slapen? Prima geheugen)

Uiteindelijk mocht slapen op de grond niet ivm de veiligheid, dus met een beetje passen en meten ligt ie half op Rick half in de stoel. En heeft flink doorgeslapen. (mama ook 😁) de tijd vloog voorbij en na “ontbijt” landde we al snel in Frankfurt.

Na een flinke wandel van de ene naar de andere gate (en mega wachtrij bij paspoort controle) kwamen we op tijd bij de gate. Goede vlucht gehad. Rond 3 uur reden we de A2 op. Alsof de vakantie in een vloek en een zucht voorbij is.

Wrs later deze week nog een klein naverslag. Bij deze alvast Bedankt! Voor het meelezen en reageren! Wie weet tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s