Eco park – KL tower – Chinatown – Infinity pool

We worden weer gewekt door de wekker, wat fijn zeg dat uitslapen. We nuttigen weer een ontbijtje en maken plannen voor de dag.

In de stad is er een eco forest park met een canopy walk, dit is een hangbrug. Afijn we bestelde weer een grab die ons binnen een paar minuten afzette. Hij gaf aan dat deze bestemming in opkomst is. Dat is allemaal leuk natuurlijk, het zou dan alleen nóg leuker zijn als er een soort van onderhoud wordt gedaan, het was allemaal een beetje rommelig, geen duidelijke aanwijzingen al hadden wij geluk, onze boswachter Pepijn is mee. En die leidde ons de weg, “kom mee mama, die kant op” “kijk uit papa” en vooral “schiet op” kind vond het fantastische om die trappen tussen het groen omhoog te klimmen, (kijken of dat morgen ook zo vlot gaat wanneer we naar de batu caves gaan) Uiteindelijk was de hangbrug gesloten voor onderhoud (die dan weer wel) en zo liepen we bijna tegen de KL tower aan.

Een toren van 300m hoog en bij gebrek aan beter gingen we die toren maar op. Normaal gesproken struin ik internet af voor korting, maar dit was zo spontaan dat we maar gewoon betaalde. Ook prima. We kozen voor het skydeck gebeuren. Boven was het was mistig (een taxi chauffeur vertelde dat er in Indonesië bosbranden zijn en daardoor is het zicht hier minder) maar we trokken een nummertje en zo moesten we even wachten tot we aan de beurt waren om op de glasplaat te gaan staan. Wat een bizarre ervaring maar wel leuk om samen te doen, vooral omdat er dan foto’s worden gemaakt. Deze kon je nadien kopen en kreeg je 3 stuks in een boekje, leuk voor thuis maar weer.

 

99938342859993834289

Toen we weer eenmaal op de grond stonden kwam er al gauw een grab aan die ons naar chintown bracht. Liepen we weer te struinen door de straatjes, we keken onze ogen uit, het deed ons een beetje denken aan Turkije, veelal namaak kleding, parfum, tassen enzovoorts. We kochten niks, maar het was zeker leuk om door heen te lopen. Nadien een stop bij de starbucks en vanuit hier weer een grab naar het hotel.

Pepijn ging lekker slapen en wij deden lekker niets. We hebben hier in het hotel een zwembad op hoogte, een infinity pool. En we vonden het tijd om daar eens wat selfie’s te maken, alles voor social media hé 😉 Pepijn was als een vis in het water en zo brachten we hier wat tijd door. Toch wel bijzonder een zwembad op de 31ste verdieping met uitkijk op de petronas towers. Sowieso hadden we vandaag een besef momentje, dat het toch wel tof is dat we dit maar even doen, met onze peuter naar de andere kant van de wereld, we werken er beide hard voor, en het komt ons ook niet aanwaaien, maar als je die pretletter dan zo tevreden ziet en het allemaal fijn verloopt dan ben je toch wel gelukkig.

Na het zwemmen kleedde we ons om en pakte weer een grab om ons af te laten zetten bij een mall waar we weer lekker hebben gegeten, oke wanneer je in Azië bent zou je vooral noodles en rijst kunnen eten, maar ze hebben hier ook een chili’s  een keten die we kennen uit Amerika, en die moest even gekeurd worden, en dat viel bijzonder goed in de smaak. Alle 3 weer prima gegeten nadien nog een koffie en gingen weer richting het hotel, we doen eens gek en gingen lopen. Was weer een fijne relaxte dag!

DSC_1423.JPG

Weer even wat cijfertjes, we hebben vandaag flink gebruik gemaakt van grab, eigenlijk door de hele stad van KL dit kostte ons in totaal €6.

De KL tower daarentegen was toeristische geprijsd, €42 voor de entree wv Pepijn nog gratis is, dan een setje foto’s €38. Ik denk dat zeker de entree goedkoper kan.

We zaten weer uitgebreid te eten en rekende incl fooi €32 af. Kinderen eten gratis als er 1 betalende ouder is en Pepijn had mac n cheese maar kon kiezen uit 12 kinder opties. Wij vroegen ons al af waar in Nederland je dit bedrag kan eten, voor en hoofdgerecht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s