Batu Ferringhi

We zetten voort geen wekker meer, zodra de eerste licht stralen door de kamer komen worden we gewekt… “Mama de zon schijnt, kijk nou papa de zon schijnt echt”En dat rond 7.15 😬 Maar vrolijk wakker worden is het wel.

We gaan ontbijten en daarna rustig aan alles klaar maken voor vertrek. We wilden eigenlijk nog een stuk door de stad struinen daar had Pepijn écht geen zin in, die ging vol in de ankers en opperde om een taxi te laten rijden. Jawel deze peuter is 3.

We gaven toe, weer iets met pick your battles, pakte de auto en reden naar de andere kant van de stad voor een speeltuin. Dat rijden in een drukke stad was een dingetje. Dat verkeer komt echt overal vandaan(vooral die brommertjes) stopt midden op de weg, je wordt links en rechts ingehaald maar Rick deed het prima. Onze navigator zat achterin (zo grappig die praatte de navigatie na) en zo kwamen we veilig aan bij de speeltuin in een park. Het was vandaag benauwd, klammig weer. Het zit ook pot dicht. Nou ja Pepijn vermaakt zich wel, zit ook een water gedeelte bij en daar doet hij ook even pootje baden.

Het volgende hotel zit een half uur rijden. Dit is het hard rock hotel. Bewust voor Pepijn gekozen. Een super leuk zwembad met glijbanen en een suite als kamer. Pepijn heeft z’n eigen “speelgoed” kamer. We slapen sinds aankomst alle 3 in dezelfde ruimte en dat gaat prima maar nu ff wat privacy is ook fijn.

We konden eerder inchecken dat was fijn. Even chillen op de kamer, ik liep een rondje over het resort en nadien met z’n alle zwemmen. We hadden allemaal zeker het vakantie gevoel. De zon brak door en Pepijn had het naar zijn zin. Hier vermaken we ons de komende dagen wel.

Savonds op zoek naar eten en we kwamen uit bij een buffet restaurant via TripAdvisor. Was westers georiënteerd er lag van alles en we hebben prima gegeten. Overigens een stuk minder dan anders wanneer we AYCE toch de warmte.

We reden terug in het donker en de straat was omgetoverd in een gezellig gebeuren met kraampjes ed. Dit gaan we morgen eens beter bekijken. Tegenover ons hotel bracht ik de was weg, dit was in het hotel zelf schandalig duur. Dus ben benieuwd hoe ik het morgen terug krijg 😬

Morgen een zwembad dag en ik maak gebruik van the gym. Heb er zowaar behoefte aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s