Vakantie in een vakantie

Dinsdag middag hier dus aangekomen in het hard rock hotel. Voor velen een begrip deze keten. Ik had het in eerste instantie geboekt voor de glijbanen bij het zwembad en dat Pepijn zijn eigen Roxtar slaapkamer had. Dat dit hotel voor ons hoge punten scoort werd de afgelopen dagen al snel duidelijk.

We hebben namelijk optimaal genoten cq gebruik gemaakt van het hotel. De aangename sfeer die er heerst, het vriendelijke personeel en het fijne zwembad voor jong en oud was al een feestje. Dat we een keer of 300 van de glijbaan zijn geweest is alleen maar goed voor de been spieren en het uithoudingsvermogen (zowel fysiek als mentaal) Er was ook een strand maar meer dan een keer naar de zee lopen hebben we niet gedaan.

Woensdag ochtend werden we aangenaam verrast door het heerlijke ontbijt buffet. Zowel aziatisch als westers was flink vertegenwoordigd. Vers fruit, muesli, yoghurt, allerlei soorten smeer pasta’s, eieren en goede koffie. We aten onze buikjes rond.

Ik ging aan de slag in de compleet uitgeruste gym (die ik voor mezelf had) en Rick en Pepijn gingen zwemmen. Ik haalde ondertussen onze was op bij het winkeltje aan de overkant het was bijna 3kg wasgoed (dit gaat op gewicht qua prijs) en we kregen het keurig schoon en vacuüm verpakt terug. Bij dit winkeltje lagen de prijzen een stuk lager dan in het hotel. Slimme vent en zo nam ik direct wat snacks mee. Aangezien we ram vol zaten van het ontbijt kocht ik wat crackers en cream cheese zodat we iets hadden mochten we trek krijgen.

We wisselen eigenlijk af met zwemmen en chillen en dat voelt goed.

Gisteren begon de dag ruikend naar bbq en het zat behoorlijk dicht qua smog/haze. Dat belemmerde het uitzicht en de zon. Het was ook het ergst van alle dagen. Veel kan je er niet aan doen.

Savonds reden we naar een foodcourt waar we voor €15 de lekkerste maaltjes hebben gegeten. Nasi, saté, pannenkoek, spaghetti. Westers ook nog, dus Pepijn at goed mee.

En vandaag was eigenlijk hetzelfde als voorgaande dagen. Al boekte ik een massage. Nog nooit gedaan en dit jaar staat (onbewust) een beetje in het teken “beter voor mezelf zorgen” Dus ik lag een uur lang compleet ontspannen te wezen toen elk lichaamsdeel onder handen werd genomen. Ook weer een fijne en positieve ervaring.

Dit was onze laatste avond in dit hotel en we gingen eten in het naast gelegen hard rock cafe. We waren de Maleisische kleinere porties gewend en even vergeten dat dit een Amerikaanse keten is incl die porties. We hadden nachos vooraf en een burger na. Die kregen we gewoon niet op. Maar alles smaakte prima. Nadien nog voor ons alle 3 een hard rock hotel tshirt gekocht (horen we er toch bij) en natuurlijk een magneet.

Op de kamer alle koffers ingepakt. Morgen vliegen we voor 6 dagen naar Langkawi. ✈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s