Op naar Langkawi

Met een beetje buikpijn werden we wakker, zelfs Pepijn was er verdrietig om dat we vertrokken vanuit het hard rock. We hebben hier écht hele fijne dagen gehad. We gingen nog even ontbijten en toen moesten we echt gaan. We hadden namelijk een huurauto in te leveren en een vlucht te halen.

Het regende en het was druk op de weg dus we deden er ruim een uur over. En dit mag natuurlijk gezegd worden Rick heeft erg goed auto gereden zo in de drukke binnenstad.

Bij het vliegveld was het een beetje chaos (daar waar plek is pleur ik de auto neer, ook al is dat op een doorgaande weg) maar goed we konden de auto veilig afleveren en alles was in orde.

De vlucht naar Langkawi was prima. Het was geen airbus eerder een stadsbus met propellers. Vlucht duurde 25 min (hallo milieuvervuiling) en Pepijn deed een powernap.

Dit alles ging heel vlot. Korte rit, klein vliegtuig, kleine airport en zo stonden we al gauw met onze koffers buiten te wachten op een grab die ons naar het hotel bracht.

Een prachtig hotel met super vriendelijke mensen, onze familiekamer is heerlijk groot en van alle gemakken voorzien. Er werd een bordje vers fruit gebracht, de mini bar is incl en wordt dagelijks bijgevuld, een super mooi en groot zwembad en een heel fijn strand. Wij vermaken ons wel de komende dagen.

We gingen zwemmen, ik ging met de taxi luiers halen die waren op. En in de avond gingen we eten. We besloten om voor 2 dagen een auto te huren. Je kan hier alles met de grab doen. Maar een huurauto is ook wel fijn. Weer gaan en staan waar je wilt. Het weer was deze middag een bonus. Heerlijke zon en zelfs een blauwe lucht zo nu en dan. Hopelijk zet dit een beetje voort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s