Langkawi – zwemmen

We konden vandaag als we zouden willen nog een tal van excursies doen, musea bezichtigen of met de steilste kabelbaan omhoog. Had allemaal gekund. Tijd in overvloed. Alleen de zin ontbrak vandaag. De laatste dag dat we niks moeten, volgende week is het afgelopen en moeten we weer dagelijks in het gareel. Dus we lieten de boel de boel en veel meer dan zwemmen deden we niet. En dat was best fijn.

Wat ook fijn was dat we een strakblauwe lucht hadden en heel ver konden kijken. We zagen bergen die we eerder niet zagen. Zee water was mooi helder en de zon brandde flink op onze ingesmeerde lijf.

Savonds namen we de grab naar het centrum. Waar het even flink regende. Dus we besloten om bij de pizzahut je raad het al, pizza te eten. Smaakte overigens dikke prima. Nadien nog een rondje gelopen wat prul voor thuis gekocht en zo kwam ook deze dag weer ten einde.

Pepijn is als een vis in het water en rent de zee in, springt vanaf de kant het zwembad in. Kan zich prima vermaken met een zwemband en vind het net zo leuk als wij ‘m eens overgooien. Het is een scheet eerste klas. Die ondanks dat hij alleen is erg betrokken is met zijn omgeving. Vooral erg lief is voor papa en mama. “wacht maar mama, ik ga wel een handdoek halen voor jou” oneindig veel kusjes en knuffels, elke dag horen we “hoe leuk het is op vakantie” Hij is dankbaar voor de kleinste dingen. En dat maakt ons ook weer dankbaar. Want ook wij doen maar wat qua opvoeding en ook hier is het wel eens strijd en drama. Maar als een vakantie als deze verloopt zonder teveel gedoe met een peuter van 3 die met ons mee veert (en wij met hem) Dan ben je als ouder verrekte trots dat we zo’n leuk exemplaar hebben. En dat Rick en ik dat mooi samen voor elkaar hebben gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s