En nog 11 weken..

En opeens besef je dat het nog maar 11 weken is tot je vakantie, en dan te bedenken dat je ruim 11 maanden van te voren de vliegtickets heb geboekt. Na een aantal drukke maanden is nu de aandacht weer gevestigd op onze road-trip.

In ons huidige reis schema zijn 3 nachten Las Vegas ingepland, bij nader inzien worden dit er 4. Dit betekent wel een nachtje minder in Zion, maar dat word dan mooi gecompenseerd met Valley of fire state park.Wij zien dit als onze vakantie in een vakantie, lekker relaxen,shoppen,zwemmen etc. Het word dan 1 nachtje in downtown Las Vegas en onlangs heb ik 3 nachten het Vdara geboekt, city corner suite. Dus geen mandalay bay meer. =) Ook hebben we dan meer tijd om voordat we Vegas naderen een aantal uurtjes door te brengen in het Valley of fire state park. De foto’s liegen er niet om. Ook ga ik op zoek naar een leuke/mooie Vegas show. Hoort er toch een keertje bij.

City corner suite @ Vdara

Valley of fire state park

Ook ben ik nog niet tevreden over onze laatste dagen van de reis, zoals het er nu uit ziet brengen we 2 nachten in Denver door, ik ga toch eens kijken of dat anders kan,door bijvoorbeeld wat meer natuur mee te pakken.

En nu ga ik beginnen aan het zogeheten roadbook. Per dag een “planning” maken of wat er waar te zien en welke route we gaan rijden, hier zet ik dan per dag wat tips en truuks neer om ter plekke te bepalen wat we willen gaan zien en/of doen.

Dit was weer een korte update,

Groetjes Bianca

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s